2014 06 13

Vilija Matačiūnaitė prabėgus mėnesiui po „Eurovizijos“: „Galbūt muziką derėtų pasilikti kaip hobį?“

Praėjus mėnesiui po „Eurovizijos“ dainų konkurso šių metų Lietuvos atstovė Vilija Matačiūnaitė koncertavo viename Vilniaus prekybos centrų. Žmonės.lt dainininkė tikino, kad tai, ko gero, vienintelis jos koncertas šią vasarą, mat visą sezoną ji nori praleisti atostogaudama.
Vilijos Matačiūnaitės koncertas
Vilija Matačiūnaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Prekybos centro „Panorama“ lankytojams V.Matačiūnaitė penktadienį skyrė kelias dainas iš naujojo savo albumo. Dainininkė nuotaikingai bendravo su publika, kvietė ją dalyvauti improvizuotame žaidime ir padėjo išsiaiškinti vykusios loterijos nugalėtoją. 

Scenoje ji pasirodė vilkėdama eurovizinį priminusį sijoną – balerinos tipo, tą, kuriuo pasipuošusi laimėjo nacionalinę „Eurovizijos“ atranką. 

„Atrodo, kad „Eurovizija“ buvo prieš tūkstantį metų...“, – bendraudama su Žmonės.lt sakė V.Matačiūnaitė. Nuo jos pasirodymo konkurse praėjo dar tik mėnuo, bet dainininkė jau spėjo visus įspūdžius sudėlioti į reikiamus stalčiukus. 

Po to, kai neperžengė antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio barjero ir nepateko į konkurso finalą (pusfinalyje ji užėmė 11-ą vietą iš 15-os galimų), V.Matačiūnaitė tikino daugiau niekad „Eurovizijoje“ neatstovausianti Lietuvai. Vėliau, tiesa, savo nuomonę pakeitė į visai priešingą – dalyvautų, dainuotų, vėl bandytų laimę. „Dabar nežinau, kaip bus. Man kyla daug abejonių. Daug dalykų sužinau bėgant laikui. Nežinau, ar tos žinios mane įkvėps dalyvauti „Eurovizijoje“ vėl“, – svarstė V.Matačiūnaitė. 

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vilijos Matačiūnaitės koncertas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vilijos Matačiūnaitės koncertas

Paklausta, ar „Eurovizija“ kaip nors pakeitė jos kaip dainininkės gyvenimą, V.Matačiūnaitė neslėpė – dabar ji svarsto, ar nereiktų ieškotis kitos veiklos nei muzika. 

„Mano honoraras visada buvo didelis, o koncertų – mažai. Matyt, niekas taip ir nepasikeitė – kaip buvau televizijos šou dalyvė, taip ir liksiu. Svarstau, ar man nereikėtų pakeisti profilio – galbūt muziką derėtų pasilikti kaip hobį? Juk ji ir yra mano hobis. Smagu, kad tai man atstoja darbą ir teikia pajamų, tačiau nebijau tai iškeisti į kažką nauja“, – sakė dainininkė. 

Paklausta apie koncertus vasarą V.Matačiūnaitė tikino tenorinti pailsėti: „Vienintelis mano vasaros planas – atostogos. Nors šįmet jau buvau išvykusi, keliauti žadu ir vėl. Tikiuosi, tai padės susigulėti mano mintims ir sugalvoti, ką noriu veikti toliau.“

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vilijos Matačiūnaitės koncertas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vilijos Matačiūnaitės koncertas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius