Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 12

Vilnių budino Davido Guettos muzika (nuotraukos)

Vėlyvą penktadienio vakarą į Vilniaus „Litexpo“ rūmus plūdo šokių muzikos žvaigždės Davido Guettos gerbėjai. Daugiausiai pasaulyje įrašų parduodantis didžėjus Lietuvoje lankėsi koncertinio turo „One Love“ metu.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Koncerto akimirka
D.Guetta

Praėjusiaisi metais beveik 6 tūkstančius šokių muzikos gerbėjų Vilniuje sutraukęs D.Guetta šįkart, organizatorių teigimu, į renginį subūrė apie 5 tūkstančius žiūrovų.

Publiką „apšildė“ gerai Lietuvoje žinomas didžėjus Lauris Lee, svečias iš Izraelio Mike Tsoff bei Recoco.

Muzikos, video projekcijų, šviesų, ugnies pliūpsnių ir dūmų nuspalvintas šou prasidėjo 21 valandą ir baigėsi tik apie penkias valandas ryto.

„RyRalio“ dueto narys Lauris Lee grojo prieš pat David Guetta užlipant ant scenos. Lietuvos muzikos didžėjaus kandidatūra buvo patvirtinta pačios prancūzo agentūros.

Besibaigiant Laurio Lee pasirodymui video projekcijoje pasirodė užrašas „Are You Ready Vilnius“ („Ar tu pasiruošęs, Vilniau“). Publika ėmė klykti, spaustis arčiau scenos ir skanduoti legendinio didžėjaus pavardę. Organizatoriai patvirtino, kad vidurnaktį D.Guetta  atvyko į karščiu alsuojančius „Litexpo“ rūmus.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Koncerto akimirka
Koncerto akimirka

Pirmą valandą nakties 42 metų D.Guetta pagaliau pasirodė – gerbėjų minia negalėjo suvaldyti džiaugsmo, riksmais ir plojimais pasitiko savo muzikos guru. Daugelis išsitraukė fotoaparatus ir fotografavosi scenos fone.

„Labas vakaras Vilniau! Ar jūs pasiruošę vakarėliui?“ – publikos paklausė didžėjus ir visi, kurie prieš tai buvo išėję „atsivėsinti“ į lauką, akimirksniu suplūdo į salę.

Nieko nelaukdamas „Black Eyed Peas“, Akon, Kelis, Celine Dion, Rihanna, Kelly Rowland, Lady Gaga prodiuseris D.Guetta pradėjo savo pasirodymą ir užgrojo hitais tapusius kūrinius. Vieni pirmųjų nuskambėję „Love Is Gone“, „The World Is Mine” ir „Memories“ buvo pasitikti itin šiltai, publika garsiai atkartojo visus dainų žodžius.

Net keturi iš penkių naujausio D.Guettos albumo „One Love“ singlai pasiekė Didžiosios Britanijos top pirmąją vietą. Skelbiama, kad šiemet D.Guetta kurs Akon, Kelis, Céline Dion, Rihanna ir Kelly Rowland albumus, o naujausia jo klientė – atlikėja Lady Gaga. Dar vienas D.Guettos nuopelnas – kartu su „Black Eyed Peas“ nariu Will.i.am bei reperiu iš Somalio  K'naan jis sukūrė Pietų Afrikos Respublikoje prasidėjusio Pasaulio futbolo čempionato himną „Wavin' Flag“.

VIDEO: David Guetta feat. Estelle - One Love (Official Video)

 

VIDEO: David Guetta Feat. Kid Cudi - Memories (Official Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius