Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 12

Vilniuje jau šį penktadienį koncertuos U2 ir Sinead O’Connor išliaupsinti airiai „Republic of Loose“

Vieną įdomiausių airių grupių „Republic of Loose“ šį penktadienį menų fabrike „Loftas“ apšildys pastaruoju metu retai viešumoje pasirodantis duetas „The Ball & Chain“ su grupe.
„Republic of Loose“
„Republic of Loose“ / Koncerto organizatorių nuotr.

„Su Jurgiu nusprendėme šį pavasarį surengti vos vieną viešą koncertą – jis vyks balandį, tačiau kai sužinojome apie „Republic of Loose“ atvykimą – patys panorome juos apšildyti, todėl surengsime trumpą 40 minučių pasirodymą prieš pat „Republic of Loose“. Tai viena mėgstamiausių mūsų su Jurgiu grupių“, – sako Erica Jennings.

Labiausiai Ericą ir Jurgį žavi grupės energija ant scenos ir faktas, kad „Republic of Loose“ gyvai skamba daug geriau nei įraše: „Tai retenybė šiais laikais, nes įrašuose turi galimybę būti idealiam. Jie priešingai – idealūs, kai groja gyvai“, – priduria E. Jennings.

„Republic of Loose“ savo simpatijas reiškia ir daugybė pasaulinio lygio muzikantų – nuo U2 narių iki pačios Sinead O’Connor: „Republic of Loose“ – geriausia airių grupė. Aš noriu prie jos prisijungti“, – garsiai spaudai yra pareiškusi S.O’Connor.

„Taip, pasižadėjome ne tik apšildyti šiuos airius, bet ir būti jų gidais Vilniuje, vakarienių kompanija ir pagalba 24 valandas per parą, jei jiems būnant čia kils klausimų ar problemų“, – šypsodamasi priduria E. Jennings.

„The Ball & Chain“ ir „Republic of Loose“ koncertas vyks visame pasaulyje labiausiai švenčiamos nacionalinės airių šventės – Šv. Patriko dienos – proga „Bushmills Live“ renginių serijos dėka jau šį penktadienį, kovo 14 d. menų fabrike „Loftas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius