-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„2 minutės šlovės“ komisija per Heloviną taps Adamsų šeimynėlės personažais

Mirtišė, Svirdulys, Trečiadienė. Šiais Adamsų šeimynėlės personažais persirengs talentų šou „2 minutės šlovės“ komisija bei vedėjas ir tiesioginiame eteryje švęs Heloviną jau šį sekmadienį. Laidos dalyviai turės sutelkti jėgas ir pasirodyti taip gerai, kaip įmanoma, nes tik keturi iš devynių dalyvių pateks į laidos finalą ir toliau rungsis dėl pagrindinio laidos prizo – 40 tūkstančių litų.
 Laidoje „2 minutės šlovės“ dalyvaus dviračių akrobatai
Laidoje „2 minutės šlovės“ dalyvaus dviračių akrobatai / LNK nuotr.

O praėjusį sekmadienį projekte triumfavo pučiamųjų ansamblis iš Plungės „Padūkėliai“, surinkę beveik du tūkstančius žiūrovų skambučių.  Komisijos narys Arūnas Valinskas prieš pasirodymą vaikinams patarė: „Nors jūs ir „Padūkėliai“, pagrokite atsipūtę, tada viskas bus gerai. Atsipūskit ir įpūskit”. Nežinia, ar suveikė šis patarimas, ar tai buvo ilgo ir nuoseklaus darbo rezultatas, tačiau „Padūkėliai“ žiūrovų dėka pateko tiesiai į finalą.

Komisija vienbalsiai į finalą delegavo duetą iš Latvijos Janį ir Davį.

„Esu apstulbusi. Nieko panašaus nesu mačiusi savo gyvenime ir dar iš taip arti. Man gėda už lietuvius, kurie už jus nebalsavo“ – po pasirodymo kalbėjo Violeta Tarasovienė. Jai antrino ir Vitalijus Cololo, kuris išvadino tautiečius pavyduoliais: „Jeigu galite geriau, ateikit čia ir pademonstruokite, o ne pavydėkite“. Dviračių akrobatai gavo maksimalų komisijos balų skaičių ir taip pat įsitaisė „2 minučių šlovės“ finale.

Trečiasis finalistas – tai šokių kolektyvas „Time to show“ iš Kauno. Šiam jaunimui žiūrovai taip pat negailėjo skambučių, o komisija  - gerų žodžių: „Praėjusiais metais jūs man labai patikote, o šiais metais patinkate dar labiau“, – simpatijas žarstė Violeta Tarasovienė. „Kai jūs šokate, norom nenorom veide atsiranda šypsena. Puikus sinchronas, viskas kokybiška, labai geras lygis“, – sakė Algis Ramanauskas.

Trečiasis pusfinalis – tiesioginė „2 minutės šlovės“ laida – jau šį sekmadienį, per patį Heloviną, 19.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius