-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„2 minutės šlovės“ pristatyta neįtikėtina rūbų iš popieriaus karpinių kolekcija

Šį sekmadienį talentų šou „2 minutės šlovės“ išsirinko dar tris finalininkus. Į finalą komisija delegavo neeilinį talentą – tautodailininkę, karpinių meistrę Laimutę Fedosejevą iš Vilniaus. Pirmąjį kartą pasirodžiusi LNK televizijoje, ji pasižadėjo sukurti popierinių rūbų kolekciją.
„2 minutės šlovės“ laidos akimirka
„2 minutės šlovės“ laidos akimirka / LNK nuotr.

Sekmadienio vakarą Laimutė savo pažadą ištesėjo su kaupu – pristatė popierinę rūbų kolekciją, pavadinimu „Balto lapo pamąstymai“. Kaip prisipažino pati autorė, ši kolekcija jai kainavo ne vieną nemigo naktį ir galybę nervų, nes „pažadėti yra žymiai lengviau nei ištesėti“.

Rūbais iš karpinių susižavėjusi „2 minutės šlovės“ vedėja Ugnė Skonsmanaitė prisipažino, kad tučtuojau galėtų apsivilkti tokią popierinę suknią.

Niekad žodžio kišenėje neieškantis Arūnas Valinskas suskubo krizės ištiktiems tautiečiams pasiūlyti keisti tradicines vestuvines sukneles į popierines ir „galbūt nuo šių rankdarbių, prasidės nauja tradicija – ne piršlį per vestuves karti, o jaunosios suknelę sudeginti kaip žalių rūtų vainikėlį“. Karpinių autorė Laimutė nesutriko ir atšovė: „ Jūs nusiteikęs brutaliai“!

Žiūrovų simpatijos vienareikšmiškai atiteko keturiolikmetei Džesikai Šyvokaitei iš Birštono. Sulaukusi beveik 1600 teigiamų žiūrovų skambučių, mergina pateko tiesiai į laidos finalą.

Po pirmojo pasirodymo jaunąją vokalistę gyrusi komisija šį kartą jai pažėrė nemažai kritikos: „Tau dainos pradžia buvo aiškiai per žema, tu plaukiojai. Paskui įsisiautėjai ir viskas buvo tvarkoje. Bet mes negalime atleisti tos klaidingos pradžios“, – pirmasis Džesikos dainavimą komentavo Algis Ramanauskas. Šie žodžiai taip paveikė merginą, kad ji scenoje sunkiai tramdė jaudulio ašaras ir komisijos pirmininkas griebėsi taisyti situaciją: „Nesisielok, man atrodo, kad tu išeisi į finalą su žiūrovų skambučiais“. Šie jo žodžiai Džesikai tapo pranašingi –  ji jau yra „2 minučių šlovės“ finale.

Trečiasis finalininkas – žiūrovams iš praėjusios sezono pažįstamas šokių kolektyvas „Coda“ iš Klaipėdos. Šokėjai surinko 39 komisijos balsus ir taip pat jau ruošiasi „2 minučių šlovės“ finalui.

Vos per žingsnį į finalą nepateko Lidija Gurova iš Visagino. Nors žiūrovai ją palaikė skambučiais, komisija žavėjosi puikiu dainos atlikimu, tačiau abejojo pasirinkto kūrinio tinkamumu merginos balsui.

Afrika ar Lietuva? Šokantys žmonės ar žirgai? Muzikos klasika ar beatboksas? Visa tai „2 minutėse šlovės“ jau šį sekmadienį 19.30 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius