Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„24 valandos“: meilės trikampis – dvi moterys ir insulto pakirstas vyras

Naujausia „24 valandų“ istorija sena kaip pasaulis. Meilės trikampis. Tik ne jaunimėlis čia šėlioja, o gyvenimo matę, pusamžiai žmonės. Petras su Elena keturis vaikus užaugino, tačiau į senatvę vyrui nuotykių ieškotojo dvasia atgimė, su sena pažįstama, moterimi, vardu Genė, daiktus vyras susimetė.
Meilės trikampis
Meilės trikampis / LNK nuotr.

Penkerius metus kartu su meiluže nugyveno, tačiau atsitiko nelaimė – Petrą pakirto insultas. Pusiau paralyžuotas ir sunkiai kalbantis vyras dabar dienas „ant patalo“ leidžia. Kažkada išvaizdaus ir tvirto vyro, o dabar pasiligojusio senio meilužei nebereikia. Genė jo iš ligoninės į savo namus jau nenorėjo parsivežti. Tačiau Petro laimei, išduota ir įskaudinta žmona Elena santuokos priesaikos nepamiršo. Ji atleido savo vyrui visus paklydimus ir vėl priėmė į šeimos glėbį. Tam neprieštaravo ir jų vaikai, nors neslepia – skaudu buvo, kai tėvas pas kitą moterį išėjo, o mama dėl to net du kartus žudytis bandė.

Tačiau tai – tik istorijos įžanga. Mat Elena iš buvusios vyro meilužės nori jo asmeninius daiktus atsiimti, tarp kurių ne tik rūbai, auksiniai papuošalai, bet ir dokumentai, tarp jų – miško nuosavybės. O Genutė tik žada, bet neatiduoda. Čia ir prireikė laidos „24 valandos“ pagalbos. Kartu su Petro žmona ir vienu iš jo sūnų nuvykome pas Genę į namus. Tuomet ir prasidėjo... Ne tik daiktai pro duris skraidė, bet ir įskaudintų moterų širdgėla prasiveržė.

Visą vienos šeimos ir meilužės gyvenimo istoriją, vertą muilo operos, ketvirtadienio popietę papasakos „24 valandos” 17.40 per LNK. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius