Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„24 valandos“: norit buto nemokamai – kreipkitės į Livetą Kazlauskienę

Kaip Kaune vos per mėnesį gauti socialinį būstą – 3 kambarių butą? Pasirodo, viskas labai paprasta. Reikia tik kreiptis į dainininkę ir politikę Livetą Kazlauskienę.
Liveta Kazlaukienė
Liveta Kazlaukienė / LNK nuotr.

Tokią neįtikėtinos sėkmės formulę atrado Jūratė, kuri, nesulaukusi nei trisdešimties, jau turi šešis vaikus. Tik prieš mėnesį iš Mažeikių atvykusi gyventi į Kauną, ji sugebėjo apeiti net šešias tūkstantines eiles ir per rekordinį laiką gauti socialinį būstą. Argi kam skauda galvą, kad socialinio būsto jau seniai laukia 12 šeimų, turinčių septynis ar net aštuonis vaikus. O Jūratė, net gyvendama Mažeikiuose, buvo tik 124 eilėje prie išsvajoto būsto.

Tad kur čia šuo pakastas? Kauno savivaldybės Turto valdymo departamento valdininkas, užvertęs LNK laidos „24 valandos“ žurnalistus įstatymo raidėmis, taip ir nesugebėjo paaiškinti, kodėl būtent šiai šeimai be eilės buvo skirtas socialinis būstas.

Teko klausti pačios Livetos Kazlauskienės, tarpininkavusios, kad Kauno savivaldybė eilinį kartą nustebintų Lietuvą savo sprendimais. Pasirodo, viskas tik iš geros širdies. Ir artėjantys Seimo rinkimai čia niekuo dėti, ir jokie giminystės ryšiai su Jūrate jos nesieja.

Tačiau žurnalistai jau seniai stebuklais nebetiki ir toliau tęsia savo tyrimą. Jo rezultatai – laidoje „24 valandos“ 17.40 per LNK.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius