Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„24 valandos“: po būrėjos verdikto – į areštinę

Trečiadienio laidos „24 valandos“ pasakojimas apie tai, kaip būrėja iš nuotraukos „atpažino“ vagį, o policijai tokio „įrodymo“ užteko, kad dviem paroms įtariamąjį Petrą uždarytų į areštinę. Veiksmas vyksta Žemaitijoje – šis faktas taip pat svarbus, nes jei ne žemaitiškas užsispyrimas, gal ir LNK laidos „24 valandos” pagalbos nebūtų reikėję.
„24 valandos“: po būrėjos verdikto – į areštinę.
„24 valandos“: po būrėjos verdikto – į areštinę. / LNK nuotr.

Mistinis kriminalas prasidėjo, kai Jekaterina neteko savo vyro – jam sustojo širdis. Negana to, moteris su dukra po laidotuvių pasigedo pinigų. Stambios sumos – 10 tūkst. litų. Įtarimas krito ant sūnėno Petro, mat jis, atvykęs į laidotuves, nakvojo kambaryje, kuriame buvo paslėptos viso gyvenimo santaupos.

Įtarimas įsitikinimu tapo tada, kai Varnių miestelio būrėja, pažiūrėjusi į tris nuotraukas, pirštu bakstelėjo į Petro atvaizdą. Jis – vagis. Vyras iš laukų, kur dirbo, buvo nuvežtas tiesiai į areštinę, kurioje praleido dvi paras. Sako, ir psichologinį spaudimą patyrė. Pareigūnai neva vis reikalavo, kad jis prisipažintų pavogęs apvalią pinigų sumą. Petras ginasi esąs nekaltas. Jo nekaltumu tiki ir vyro sesuo Valentina. Tačiau namų šeimininkė Jekaterina, kurios santaupos dingo, ekstrasensės žodžiais neabejoja. Tiesa, ji pati painiojasi – pradžioje kalba apie 3200 Lt, neva už veidrodžio laikytus, paskui sumą jau didina iki 10 tūkst. Ir nesvarbu, kad policija nerado Petro piršto antspaudų. „Ans užkietėjęs vagis, su pirštinėmis dirbo“, – neabejoja teta.

Galiausiai ji sutinka atsiimti sūnėnui pateiktus kaltinimus, tik su viena sąlyga. Jis turi atvažiuoti ir atsiprašyti. O Petras, kaip tikras žemaitis, užsispyręs – pinigų neėmiau, tai ir atsiprašyti neturiu už ką. Be to, nėra kada – laukuose pats darbymetis. Tokia įdomi gyvenimiška istorija apie būrėją-teisėją iš Žemaitijos trečiadienį laidoje „24 valandos” 17.40 per LNK. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius