Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„24 valandos“: uošvienės ir marčios nesutarimai sprendžiami kumščiu

Geriantis ir smurtaujantis vyras. Trejų ir devynerių metukų mergaitės, augančios nuolatinėje baimėje. Uošviai, besąlygiškai palaikantys sūnų ir ujantys marčią.
Laidos „24 valandos“ vedėjai
Laidos „24 valandos“ vedėjai / LNK nuotr.

Neapsikentusi II-os grupės invalidumą turinti moteris su dukromis pabėgo iš pragaru tapusių namų ir kreipėsi pagalbos į LNK laidą „24 valandos”. Ji neprašė sutaikyti su vyru – stebuklais jau nebetiki. Gedvilė tik nori iš uošvių namų atsiimti asmeninius daiktus, tačiau važiuoti viena bijo.

Kaip vėliau paaiškės, ne be reikalo. Net šaltakraujiškam laidos tyrėjui Vytautui sunku tvardyti emocijas patekus į abipusių kaltinimų sūkurį. Netrukus santykių aiškinimasis peraugs į muštynes – uošvienė su marčia kibs viena kitai į plaukus.

Alkoholis, pyktis ir neapykanta Lietuvos kaime – istorija kaip ir daugelis, tačiau trejų metukų mergaitė, viso pokalbio metu įsikniaubusi į mamos krūtinę ir bijanti net apsižvalgyti, priverčia suvirpėti net kiečiausią širdį. Vaikai neturi mokėti už tėvų klaidas, o pagiringam vyrui besivaidenantys kavalieriai – ne priežastis mušti jų motiną.

Ar pavyks Vytautui šioje istorijoje rasti geriausią išeitį, žiūrėkite šiandien laidoje „24 valandos”, 17.50 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius