Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„24 valandose“ – dingusio aukso byla

LNK laidos „24 valandos“ žiūrovai susipažins su dar vienu komandos nariu Petru Kolyško, buvusiu vyresniuoju komisaru, kuris ketvirtadienio laidoje tirs dingusio aukso bylą.
„24 valandose“ – dingusio aukso byla
„24 valandose“ – dingusio aukso byla / LNK nuotr.

Per Vėlinių savaitgalį su vyru išvykusi į Londoną aplankyti artimųjų, grįžusi pradinių klasių mokytoja rado apiplėštą savo nuosavą namą. Apie jos išvyką žinojo tik keli artimiausi žmonės. Įtarimas krenta ir ant ne kartą už vagystes teistų brolių, gyvenančių tame pačiame miestelyje. Patyręs pareigūnas Petras greitai nustato kelis policijai iki tol nežinomus faktus, kurie gali turėti lemiamos įtakos, tiriant dingusių papuošalų bylą. Petro padedama Birutė ir pati imasi privataus detektyvo darbo. Ar vainikuos sėkmė aukso paieškas vietiniuose lombarduose?

Buvusiam vyresniajam komisarui tenka ne tik tirti vagystę, bet ir imtis psichologo vaidmens. Įsilaužimo sukrėsta moteris sako besijaučianti taip, tarsi jos namus būtų aplankiusios piktosios dvasios. Kaip seksis Petrui gerosios dvasios vaidmenyje?

Psichologinis detektyvas, kuriame savo akimis išvysite, kaip vagystes tiria profesionalas, ketvirtadienį 17.50 laidoje „24 valandos“ per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius