Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„24 valandose“: kaip atsikratyti buvusio vyro, kuris grįžta net paklaidintas užsienyje

Ponia Liudmila su Algiu santuokoje nugyveno 18 metų, prieš pusantrų metų išsiskyrė, tačiau niekaip negali atsikratyti buvusiojo. Algis gyvena po tuo pačiu stogu ir niekur iš namų išeiti neketina. Tad Liudmila nusprendė buvusį sutuoktinį išsiųsti į... Angliją. Kaip sakoma, kuo toliau ne tik iš širdies, bet ir iš akių.
Egidijus Knispelis
Egidijus Knispelis / LNK nuotr.

Sumaniusi šį, kaip atrodė, gudrų planą, Liudmila pati jį ir įgyvendino. Pasiskolino 2 tūkst. litų, pripirko maisto, surado buvusiam vyreliui darbą, net mikroautobusą, į ūkanotąjį Albioną turėjusį jį išvežti. Penktadienį visa šeima atsisveikino su Algiu, tačiau sekmadienį jis vėl į namų duris beldė. Pasirodo, dar Vokietijoje vyras kiek padaugino velnio lašų ir pasiklydo... Nuėjo skersai greitkelį tualeto ieškodamas ir negrįžo... Tačiau namus, kaip koks šunytis, piktų šeimininkų į mišką išvežtas, surado.

Ką darys Liudmila, tokiam puikiam planui sugriuvus, žinoma, tik „24 valandoms“ beliko skambinti. Guodžiasi moteris, kad buvęs sutuoktinis jai „nuo sprando“ nenulipa, o šis dar šaiposi iš apkūnios moters, girdi, „ant tavo sprando ir dviems vietos užtektų“.

Tačiau „24 valandų“ merginos dar ne tokių smarkuolių matė. Čiupo Algį už pakarpos, sukrovė jo kuklią mantą ir išvežė... kiaulių liuobti. Kad savo prakaitu duonos riekę pelnytųsi. Ir išvežė ne pas bet ką, o pas buvusią laidos heroję, griežtumu garsėjančią ūkininkę.

Istorija, subalansuota moterims, tačiau tinka ir vyrams – kaip pamoka ateičiai. Dar labiau pamokanti antroji laidos istorija – apie sūnų, gyvenantį nuosavo mamos namo rūsyje. Išsamios ir nemokamos gyvenimo pamokos laidoje „24 valandos“ – trečiadienį 16.40 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius