-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Andrius Butkus ir Ona Kolobovaitė „Žvaigždžių duetuose“ čiuožinėjo ant ledo

Įkvėptas pasaulio dailiojo čiuožimo čempionato Andriaus Butkaus ir Onos Kolobovaitės duetas LNK projekte „Žvaigždžių duetai“ patys suvaidino ledo čiuožėjus. Antradienį vykusiame projekto laidos filmavime atlikėjai pademonstravo ne tik savo vokalo galimybes, bet ir įspūdingą choreografiją. Tiesa, projekto komisija rado prie ko prikibti.
Laidos filmavimo akimirka
Laidos filmavimo akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Labai gražiai jūs čia sugalvojote, tačiau pritrūko choreografijos, kad mes patikėtume, kad jūs čiuožiate“, – komentavo Kristina Kazlauskaitė. Aktorė iš A.Butkaus reikalavo ir drąsesnio dainavimo, mat šis tikino vis nesiryžtąs pradėti dainuoti pilnu balsu. 

Komisijos narys Donatas Katkus porai taip pat pažėrė kritikos. Pasak jo, dueto atlikta daina ne itin siejosi su pasirodymu. Vertintojams prieštaravo Ramūnas Rudokas tikindamas, kad būtent A.Butkus ir turėtų atstovauti Lietuvai čiuožimo konkursuose, mat jo televizinė karjera prasidėjo nuo čiuožimo ant ledo. „Kad jie vieną gražiausių pasaulio šlagerių sudainavo tragiškai, tai irgi faktas“, – juokavo aktorius, tačiau pasirodymą įvertino aukštu balu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius