Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Audrė Kudabienė stebina savo įvaizdžiu: rožiniai apdarai ir šviesūs plaukai

Jau greitai eteryje pasirodysiantys apdovanojimai „TV3 Ouskarai“ atims žadą net ir visko mačiusiems. Pokštai, kandūs vedėjo Andriaus Rožicko komentarai ir tikri stebuklai renginio scenoje.
Audrė Kudabienė
Audrė Kudabienė / TV3 nuotr.

Ryškiausias stebuklas tiesiogine prasme – juodą spalvą pamėgusios „Prieš Srovę“ vedėjos ir pretendentės į „Saldžiausios vedėjos“ titulą Audrės Kudabienės virsmas rožine blondine.

A.Kudabienė humoristinių apdovanojimų filmavimo metu išdrįso priimti iššūkį ir sau įprastą įvaizdį pakeisti ryškia rožine suknele, rožiniais aukštakulniais bei pečius siekiančių, šviesių plaukų peruku.

„Kaip ir visi žmonės aš turiu vidinio saldumo. Kartais ir aš būnu labai saldi. Kartais – labai rūgšti. Būnu ir bjauri, ir pikta. Nepaisant to, vis tiek kas dieną stengiesi būti saldesnis“, – apdovanojimų filmavime kalbėjo Audrė.

TV3 nuotr./Audrė Kudabienė
TV3 nuotr./Audrė Kudabienė

Išvydęs tokius kardinalius televizijos kolegės pokyčius „apšalęs“ liko ir renginio vedėjas, kandusis A.Rožickas. Iš pirmo žvilgsnio jis nepažino taip pasikeitusios Audrės.

„Audre, čia jūs? Balsas išduoda, kad čia esate jūs! Jūs tikrai galėtumėte naujajame sezone būtent taip saldžiai „sroventi““, – pokštavo jis, o į tokią repliką Audrė atsakė lakoniškai: „Gal galite atnešti veidrodį, aš noriu pasižiūrėti, kaip aš atrodau“.

Tiesa, tokie laidos vedėjos pokyčiai atėmė žadą ir scenos grandui, Marijui Mikutavičiui. „Audre, su tokiu peruku dar gali praeiti ir naktiniam klube“, – per dantį vedėją traukė M.Mikutavičius.

Audrė – viena iš pretendenčių, galinčių pelnyti žvilgantį televizijos TV3 „Ouskarą“ „Saldžiausios laidų vedėjos“ nominacijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius