Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Akistata“ aiškinsis, ar iš tiesų Drąsiaus Kedžio dingimas buvo pagrobimas

Trečiadienį kriminalinė publicistika „Akistata” tęs skandalingą dviguba žmogžudyste pasibaigusio pedofilijos skandalo tyrimą.
D.Kedys
D.Kedys / TV3 nuotr.

Bus iškelta nauja versija – teisėjas Jonas Furmanavičius nužudytas kaip galimas pedofilų klano išdavikas, o Drąsiaus Kedžio nebėra tarp gyvųjų.

Šiuo metu bausmę pareigūnų kalėjime atliekantis buvęs saugumo agentas TV3 laidos žurnalistams atskleidė dar vieną skandalingą faktą. Esą tą rytą, kai buvo nužudytas, teisėjas J.Furmanavičius vežė dvi mikrojuostas – specialiųjų tarnybų slapta įrašytus vaizdus, kaip aukšti prokurorai tvirkina mažametes. Įrašas neva darytas prieš keletą metų Lazdijuose. Buvęs slaptųjų tarnybų agentas norėjo paviešinti šiuos vaizdus ir prokurorų pavardes, tačiau buvo nužudytas.

„Akistatos“ tyrimas taip pat atskleis dar vieną skandalingą sąsają – pedofilų tinklo gijos veda į Seimą. Paaiškėjo, kad parlamentaras Petras Gražulis susijęs su pedofilija įtariamu Andriumi Ūsu.

„Taip pat trečiadienio laidoje aiškinsimės, kodėl tyli generalinis prokuroras Algimantas Valantinas. Apie ką jis telefonu kalbėjosi su dabar nužudytu teisėju, kuris buvo jo kurso draugas? Kodėl daugybė skundų generaliniam prokurorui A.Valantinui apie pedofilija įtariamą teisėją taip ir liko neišgirsti?“ – klausimus beria ir atsakymų ieško kriminalinės publicistikos vedėjas Kristupas Krivickas.

Prieš kruvinus Kauno įvykius D.Kedys žurnalistams prasitarė atskleidęs ištisą pedofilų klaną, kurio nariai – aukštus postus užimantys teisėjai, prokurorai ir politikai. Ar tai tiesa? Atsakymų ieškosime šio trečiadienio vakarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius