Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Akistata“: įtakingas Seimo narys Jonas Ramonas padegė pusseserės namus?

Vos prieš savaitę paslaptingomis aplinkybėmis Telšių rajone buvo padegta įtakingo Seimo nario Jono Ramono kaimynų ir ilgamečių priešų sodyba. Netekę namų, dabar jie nerimauja ir dėl savo gyvybės. Nauji incidento faktai, aplinkybės ir detalės – specialioje „Akistatos“ laidoje jau šį trečiadienį, rugsėjo 7-ąją, 19.40 val. per TV3.
Kristupas Krivickas
Kristupas Krivickas / TV3 nuotr.

„Tai primena siaubo filmą. Jis ginkluotas – bijau dėl savo ir šeimos gyvybės. Namus sunaikino, dabar beliko pašalinti mus“, – apie savo kaimyną Seimo milijonierių J.Ramoną su ašaromis kalba vos prieš savaitę namų netekusi jo pusseserė Aldona Poškienė. Moteris įsitikinusi: iki pamatų sudeginti namai – jos pusbrolio užsakymas.

„Esu tikras – jis nori mūsų atsikratyti. Visa tai – dėl mums priklausančios žemės su priėjimu prie ežero. Jei J.Ramonas nebūtų Seimo narys, jau seniai sėdėtų kalėjime“, – pasakos R.Poškus.

Nesantaika tarp dviejų Telšių rajono ūkių savininkų tęsiasi jau daugelį metų. Pasak Poškų, juos be paliovos terorizuoja turtingas ir įtakingas kaimynas.

Kaltinimai dėl neteisėtai laikomų ginklų, kurie paslaptingomis aplinkybėmis atsidūrė Poškų lauko virtuvėje, dėl pavogto traktoriaus, kurio detalės vėliau rastos negyvenamame R.Poškaus pastate, dėl užpakalio rodymo J.Ramono darbuotojai – tai tik nedidelė dalis R.Poškaus neva padarytų nusikaltimų, dėl kurių Seimo nario iniciatyva yra pradėti ikiteisminiai tyrimai. Kaltinamajam jau du kartus po dvi paras teko atsėdėti Telšių areštinėje.

Tą pačią dieną kai Telšių teisme buvo nagrinėjama administracinė byla – ar R.Poškus tikrai rodė užpakalį Seimo nario darbuotojai, buvo padegta kaltinamojo sodyba. Iki pamatų sudegė du gyvenamieji namai, lauko virtuvė, garažas ir tvartas. Sutapimas?

Visi Poškams priklausę pastatai buvo apipilti degiu skysčiu, padegimui buvo pasitelkti specialūs įtaisai su žvakėmis. Kieme du užmušti šunys ir palikti tušti kanistrai. Visa tai liudija: žiauriam padegimui ruoštasi ilgai ir kruopščiai. „Tai panašu į tikrą terorizmo aktą...“ – kalbėjo R.Poškus.

Kokia įtakingo parlamentaro J.Ramono versija? Ką policijos pareigūnai rado Seimo nario namuose atlikę kratą? Kokių įrodymų nespėjo sunaikinti liepsna? „Akistata“ – jau šį trečiadienį 19.40 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius