-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Akistata“: naujajam Klaipėdos rajono vicemerui – žiaurūs kaltinimai

Šio trečiadienio, rugsėjo 28-osios, laidoje „Akistata“ per TV3 – pribloškiantys naujai išrinkto Klaipėdos rajono vicemero praeities faktai. Paprastos moters vyrą užmušęs Kęstutis Cirtautas ne tik liko nenubaustas, bet ir, apgavęs jį rinkusius Klaipėdos rajono žmones bei bendražygius, visai neseniai užėmė aukštą valdžios postą, pranešama TV3 pranešime spaudai.
Milda Lubienė
Milda Lubienė / TV3 nuotr.

„Šeimoje tragedija. Aš netekau vyro, o vaikai – tėvo. Bent jau jis prie kapo ateitų, nors žvakutę uždegtų...“ – vos tramdydama ašaras „Akistatos“ žurnalistams pasakojo Milda Lubienė, vis dar negalėdama susitaikyti su vyro mirtimi.

Prieš 15 metų iš darbo grįžtantį M.Lubienės vyrą, traktorininką, pėsčiųjų perėjoje partrenkė tuometinio Klaipėdos rajono mero K.Cirtauto vairuojamas automobilis.

Valdininkas liko nenubaustas, jis net neatsiprašė be tėvo likusių dviejų sūnų ir žmonos bei nepripažino savo kaltės. Negana to, K.Cirtautas, dabartinis Klaipėdos rajono vicemeras, apšmeižė M.Lubienės vyrą, išvadino jį girtuokliu.

Našle likusi moteris įsitikinusi – K.Cirtautas nuo bausmės išsisuko tik todėl, kad tuo metu užėmė aukštas pareigas valdžioje. Jos vyras buvo tik paprastas traktorininkas, o K.Cirtautas – meras, todėl tyrimas ir buvo labai greitai baigtas.

M.Lubienė prarado ne tik vyrą, bet ir sveikatą – moteriai įdėtas jau antras širdies stimuliatorius, bet koks didesnis susijaudinimas dviejų vaikų mamai gali baigtis mirtimi.

Nepaisydamas gėdingos savo praeities, K.Cirtautas neatsisakė politinių ambicijų: jis tapo Klaipėdos rajono administracijos direktoriumi, vėliau ir Klaipėdos rajono vicemeru.

„Liaudis tokius žmones vadina išdavikais, perbėgėliais ir svolačiais“, – įsitikinęs Seimo narys Petras Gražulis, daugelį metų girdintis apie nešvarius K.Cirtauto darbelius. Anot P.Gražulio, jau ne pirmus metus vienas po kito jam skundžiasi Klaipėdos verslininkai, sakydami, jog iš jų yra reikalaujamos didžiulės pinigų sumos už tai, kad galėtų vykdyti savo veiklą.

Kodėl naujuoju Klaipėdos rajono vicemeru susidomėjo specialiosios tarnybos? Ir ar tiesa, kad jis reikalavo iš buvusios savo partijos 60 tūkst. litų kyšio?

„Akistata“ – trečiadieniais 19.40 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius