Aktorė Karina Stungytė debiutavo televizijoje: kartu su Mindaugu Stasiuliu ves „Chorų karus“

Mindaugui Stasiuliui vesti penktąjį „Chorų karų“ sezoną padės aktorė Karina Stungytė, praneša Žmonės.lt. Kone iki paskutinės minutės paslaptyje laikyti šou vedėjų vardai atskleisti tik sulaukus „Chorų karų“ premjeros.
Karina Stungytė ir Mindaugas Stasiulis
„Chorų karų“ premjeros akimirka / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Apie tai, kad penktąjį „Chorų karų“ sezoną ves Mindaugas Stasiulis, pranešta dar šią savaitę. Paslaptyje iki pat premjeros laikyta žinia, kas taps jo partnere scenoje – spėliota, ar tai galėtų būti Vitalijus Cololo, ar kartu su M.Stasiuliu „Šuolį“ vedusi ir taip televizijos laidų vedėjos pareigose debiutavusi Monika Vaičiulytė. Vitalijus Cololo tapo „Chorų karų“ komisijos nariu.

Vis dėlto „Chorų karų“ gerbėjus pasitiko netikėtumas: greta M.Stasiulio vesti šou stojo aktorė K.Stungytė. Gerbėjams ji pažįstama iš tokių lietuviškų filmų kaip „Valentinas už 2rų“, „Moterys meluoja geriau. Kristina“ ir „Redirected / Mes už Lietuvą!“.

Apie premjerinę šou laidą skaitykite čia.

Anksčiau „Chorų karus“ yra vedęs aktorių Vytauto Šapranausko ir Jurgitos Jurkutės duetas. Ketvirtajame šou sezone, 2013-aisiais, konkurso vedėjais buvo tapę aktorė Inga Jankauskaitė ir televizijos bei radijo laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis.

Penktajame „Chorų karų“ sezone pasirodo Astos Pilypaitės Alytaus miesto „Dežavu“ choras, Urtės Šilagalytės Vilniaus miesto choras „Atžalynas“, Eglės Jakštytės Utenos miesto „Laimės“ choras, Stano vadovaujamas senjorų „Lietuvos bočių“ choras, Kauno miesto „Žalgirio choras“, vadovaujamas vyrų vokalinio ansamblio „Quorum“, Kėdainių miesto choras „Senamiestis“, vedamas Arno Švilpausko „Daumantų kapelos“ bei Povilo Meškėlos ir Vlado Kovaliovo vedamas Pravieniškių pataisos namų atvirosios kolonijos choras.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Karina Stungytė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Karina Stungytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius