Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorės Gintarės Latvėnaitės pasivažinėjimas riedlente baigėsi trauma

20-ąjį sezoną LNK pradeda su ypatinga premjera – lietuvišku serialu „Visi vyrai – kiaulės“. Šmaikščios ir gyvenimiškos istorijos filmavimai tik per plauką neatidėti neribotam laikui. Viena iš pagrindinių šio serialo aktorių Gintarė Latvėnaitė prieš pat filmavimus stipriai susižeidė.
Gintarė Latvėnaitė
Gintarė Latvėnaitė / LNK nuotr.

Ji iš ligoninės buvo išleista su rankos įtvaru. „Buvo gražus sekmadienio vakaras, todėl su vyru išėjome pasivažinėti riedlente Vingio parke. Netikėtai ji išsprūdo iš po mano kojų.  Tuomet laukė  kelionė į traumatologinį“, – pasakojo „Visi vyrai – kiaulės“ žvaigždė G.Latvėnaitė. 

Aktorė važinėti riedlente pradėjo dar vaikystėje, bet šį ekstremalų sportą įvaldė tik dabar. „Vaikystėje pabandžiau ir nukritau. Tuomet riedlentę teko atiduoti. Aišku, tuo metu kritimai buvo kitokie, kaulai lankstesni. O dabar svarbiausią pamoką išmokau – niekuomet nepamiršti dėvėti apsaugų. Jei būčiau buvusi su jomis – man nieko nebūtų nutikę“, – sakė smarkiai ranką susitrenkusi moteris. 

LNK nuotr./Gintarė Latvėnaitė
LNK nuotr./Gintarė Latvėnaitė

LNK serialo „Visi vyrai – kiaulės“ aktorė G.Latvėnaitė prisipažino, kad trauma nuo tolimesnių pasivažinėjimų jos tikrai neatgrasė. 

„Nežinau kas būtų atsitikę su filmavimais, jei mano ranka iš tikrųjų būtų sulūžusi, todėl labai džiaugiuosi, kad išsisukau tik stipriu sumušimu. Nepaisant to, šios pramogos atsisakyti tikrai neketinu. Tiesiog, būsiu žymiai atsargesnė, ir riedėsiu tik dėvėdama apsaugas“, – pasakojo aktorė. 

 „Visi vyrai – kiaulės“  – jau greitai, 20-ąjame LNK  sezone. 

LNK nuotr./Gintarė Latvėnaitė
LNK nuotr./Gintarė Latvėnaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius