Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alanas: norite pamatyti mane nuogą – to niekada nebus! (nuotraukos)

Antradienio vakarą pirmą karto projekto „Žvaigždžių duetai“ istorijoje dalyviams leista apsikeisti poromis. Taip vienam vakarui iširo, anot Ingos Jankauskaitės, „vienintelis šeiminis duetas“: Alanas Chošnau paliko Aidą Žiliūtę ir uždainavo su Giedre Balutyte.
Alanas Chošnau
Alanas Chošnau / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Man jūsų duetas pasirodė labai susidainavęs – mano sielai labai tiko jūsų bendravimas. Jūs – žavinga pora“, – pirmą kartą dainavusį duetą išgyrė komisijos narė Kristina Kazlauskaitė.

Tuo tarpu Inga Valinskienė pakritikavo Alaną, tikindama, jog jai kažko pritrūko, kad „pakirstų pakinklius“.

„Tai, kas vyko tarp jūsų šįvakar, beveik patiko. Tik Alanas buvo atsainokas ir neparodė visko, ką jaučia...“ – priekaištavo Seimo narė.

„Inga, aš, kaip vyras, niekada neparodysiu visko iki galo! Jūs norite mane nuogą pamatyti – šito niekada nebus. Net jei Arūno šalia nebūtų“, – jausmingai reagavo Alanas.

O štai Giedrė tikino, kad su nauju partneriu galėjo būti kitokia. „Išsipildė mano svajonė. Su kiekvienu dueto partneriu gali atrasti naujų spalvų ir šalia Alano man tai pavyko“, – džiaugėsi Giedrė.

Simpatijas jai, nepaisydamas kritikos, rodė ir Alanas. „Man labai patiko su Giedre dainuoti, ji – labai šilta, jauki moteris, pagaunanti emociją. Mums kartais užtenka tik susižvalgyti ir ji jau žino, apie ką mes čia... – išdavė užkulisius A.Chošnau. – Aš nieko prieš būti Giedrės išnaudojamas ir ateityje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius