Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alfredui Bumblauskui vis dar sveikstant, viktorinoje „Lyderiai“ trumpam jį pakeis Andrius Tapinas ir kiti vedėjai

Istorikas ir intelektualios TV viktorinos „Lyderiai“ vedėjas Alfredas Bumblauskas (55) nuo gruodžio pradžios besigydantis sunkią kojos traumą savo kėdę trumpam užleidžia garsiems LRT televizijos veidams.
Andrius Tapinas
Andrius Tapinas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Aš tiksliai nežinau, kas tai per permainos, reikėtų klausti Lauryno Šeškaus (laidos prodiuserio – red past.). Žinau tik tiek, kad be manęs viktoriną tikrai ves ir dar keli kiti vedėjai. Mes esame laikini jo pavaduotojai, kol profesorius pasijus geriau“, – patvirtino žinią laidos „Pinigų karta“ vedėjas A.Tapinias.

A.Tapinas užsiminė, kad jis kadaise troško būti intelektualios viktorinos vedėju. O štai dabar jo svajonė, nors ir trumpam, išsipildė.

Laurynas `eakus
Laurynas Šeškus

„Galiu jums pasakyti, kad esu padaręs tris intelektualaus televizinio žaidimo bandomąsias  serijas. Aš siūliau televizijai šį formatą, bet  gal jis nebuvo patrauklus. Tiesa, tai dariau prieš 4–5 metus, o po to Laurynas labai sėkmingai užėmė šią nišą“, – pasakojo jis.

Susisiekus su laidos „Lyderiai“ prodiuseriu L.Šeškumi paaiškėjo, kad viktorinos vedėjas tikrai dar neatsigavo po patirtos sunkios kelio traumos.

„Gerbiamas mūsų profesorius A.Bublauskas, kaip ir mes prognozavome, nepasijuto geriau, kad galėtų atvykti.  Mes kelias laidas įrašinėsime su skirtingais kviestiniais vedėjais. Tarp jų – ir A.Tapinas, ir Zita Kelmickaitė, ir Audrius Matonis“, – sakė Laurynas.

Andriaus Ufarto/BFL nuotr./ Alfredas Bumblauskas
Andriaus Ufarto/BFL nuotr./ Alfredas Bumblauskas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius