Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Andrius Paulavičius metė projektą „Kviečiu šokti“ (nuotraukos)

Šeštadienio vakarą projektas „Kviečiu šokti“ žiūrovus pakvietė į meilės istorijų vakarą, per kurį šokėjai įkūnijo garsius įsimylėjėlius. Šįkart komisijoje ekspertu ir vertintoju svečio teisėmis dirbo aktorius Leonardas Pobedoscevas.
„Kviečiu šokti“ dalyviai įkūnijo meilės istorijų personažus
Andrius Paulavičius su Natalija Zvonke / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Deja, šį šeštadienį paskutinį kartą projekte pasirodė aktorius Andrius Paulavičius su partnere Ingrida Mikštiene – paskutiniam šokiui artistas virto Aleksandru Puškinu. Nors komisijos nariai neliko itin sužavėti paskutiniuoju A.Paulavičiaus pasirodymu, jie apgailestavo dėl šokėjo pasitraukimo iš projekto anksčiau laiko.

A.Paulavičius šokių projektą paliko savo noru, nes, anot jo, jį už Atlanto išgena tiesioginis aktoriaus darbas.

„Ačiū visiems, kurie man padėjo nors šiek išmokti šokti. Patyriau daug nepakartojamų akimirkų!, – dėkojo aktorius. – Galbūt pavyks kartu pašokti virtualiai, nes ten, kur būsiu, lotynų šokiai labai populiarūs.“

A.Paulavičius išvyksta filmuotis rusų režisieriaus trileryje, kuris bus filmuojamas Panamoje. Andrius vietoj romantiško šokėjo taps samdomu žudiku. Po savaitės Paulavičius išvažiuoja į Maskvą repeticijoms, o vėliau išskrenda į Panamą, kur filmavimai truks iki metų pabaigos.

„Ne veltui ilgai auginau barzdą, pagaliau gavau tą vaidmenį, – pasakoja Andrius Paulavičius. – Būsiu vienas iš gangsterių bandos, kuri sudaryta iš atmatų, suvažiavusių iš viso pasaulio. Teksto nedaug, bet daug veiksmo – nardymo, šaudymo, žudymo“.

Tai jau antras Andriaus Paulavičiaus vaidmuo režisieriaus Murato Alijevo filme. Aktorius yra filmavęsis jo seriale „Karininkai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius