Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Šedžius: aš jau pakeliui į prezidentus

Šventinės pokalbių laidos „Kodėl?“ tema – „Skandalingi ir dramatiški praeinantys metai. Ar tokie jie mūsų laukia ir kitąmet?“ Televizijos studijoje – pirmasis viešas visą Lietuvą sudrebinusio skandalo kaltininkės Irmos Jurgelevičiūtės pasirodymas ir jos akistata su Seimo nariu Andriumi Šedžiumi.
Andrius Šedžius su jaunąja drauge Monika
Andrius Šedžius su jaunąja drauge Monika / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

 „Aš esu labai jautri. Bijau, kad galiu apsiverkti“, – dar prieš laidos filmavimą pareiškė vagystėmis projekte „Šok su manimi“ kaltinama I. Jurgelevičiūtė.

„Ar laidoje dalyvaus ir ji?“ – prieš pat įsijungiant filmavimo kameroms pasipiktinusios klaus aktorė Larisa Kalpokaitė ir projekto „Vaikų balsas 2011“ vedėja Neringa Čereškevičienė. Vėliau moterys dar labiau įsius. „Aš nieko nešnekėsiu ir išvis daugiau nedalyvausiu šioje laidoje“, – supyks N.Čereškevičienė.

Dar vienas šių metų skandalistas A.Šedžius kirs iš peties: „Aš jau pakeliui į prezidentus, o jūs mane nuolat norite rodyti iš blogosios pusės. Visa tai šmeižtas! Jei aš jūsų dar nepadaviau į teismą, tai nereiškia, kad to nepadarysiu ateityje.“ Tokiais pasisakymais Seimo narys A.Šedžius tik sukels ironišką šypseną kitam laidos dalyviui politologui Vladimirui Laučiui. 

Diskusijoje taip pat dalyvaus grupės „Ekspertai.eu“ atstovas Audrius Nakas, Seimo nariai Aurelija Stancikienė ir Petras Gražulis bei daugybė būrėjų.

Skandalingas diskusijų šou „Kodėl?“ – šį pirmadienį 19.40 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius