Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant „Šok su manimi“ parketo Vienos valsą prieš savo valią sušoko ir Larisa Kalpokaitė

Šeštosios TV3 projekto „Šok su manimi“ laidos metu žiūrovus stebino netik šokėjų porų demonstruoti pasirodymai, bet ir neplanuotos komisijos narių improvizacijos.
Laidos akimirka
Larisa Kalpokaitė ir Jurijus Smoriginas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Dideliu netikėtumu tapo kviestinės komisijos narės aktorės Larisos Kalpokaitės ir Jurijaus Smorigino ant parketo pademonstruotas Vienos valsas. Tiesa, pasirodymas atliktas prieš L.Kalpokaitės valią.

Nors pasibaigus projekte dalyvaujančios aktorės Dalios Michelkevičiūtės ir Olego Koliakino poros pasirodymui, kurio metu šokėjai ant parketo atliko itin romantišką Vienos valso kompoziciją, komisijos nariai šokėjams negailėjo gražių žodžių. Vis dėlto, kaip Vienos valsą sušokti nepriekaištingai projekto dalyviams ir žiūrovams nutarė parodyti komisijos pirmininkas J.Smoriginas, čiupęs į parankę L.Kalpokaitę.

„Žmonės, nežiūrėkit, čia nieko gero nebus“, – rėkte rėkė žengti ant parketo nedrįsusi L.Kalpokaitė. Tačiau į jos priešgyniavimus ranka numojęs J.Smoriginas nesiliovė tempti aktorės į sceną, o jam į pagalbą atskubėjo ir komisijos narys Ž.Grigaitis. Apsupta dviejų vyrų L.Kalpokaitė nebeturėjo kur dėtis ir prieš savo valią lipo ant parketo.

Pasigirdus muzikai L.Kalpokaitė pasidavė J.Smoriginui ir leidosi jo vedama po šokių aikštelę, tiesa, retkarčiais vis paklykaudama.

„Geras partneris priverčia partnerę vaitoti. Aš – tikras profesionalas“, – progos situaciją pakreipti savo naudai šokdamas nepraleido J.Smoriginas. Dėmesio pritrūkęs Ž.Grigaitis savo ruožtu taip pat nėrė į sceną – jis, laikydamas puokštę gėlių L.Kalpokaitei, uoliai šliaužiojo keliais paskui šokėjus.

„Kaip jūs taip galit man prieš visą Lietuvą tokią gėdą padaryt? Ir dar svetimas gėles padovanot?“, – vis dar negalėjo atsigauti į komisijos vietą nuo parketo grįžusi L.Kalpokaitė.

„O mes viską galim, čia TV3“, – atrėžė jai J.Smoriginas.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Laidos akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Laidos akimirka

***

Susumavus dviejų savaičių žiūrovų ir komisijos balsavimo rezultatus šeštosios „Šok su manimi“ laidos lyderiais tapo pirmąją vietą užėmę Dalia Michelkevičiūtė ir Olegas Koliakinas. Antroji vieta laidoje teko Justinos Žemaitytės ir Dominyko Vaitiekūno porai, trečiąja vieta tenkinosi Donatas Chlebinskas ir Gintarė Slausgalvienė. Iš projekto negrįžtamai pasitraukti teko mažiausiai žiūrovų ir komisijos narių palaikymo sulaukusiai Daivos Anužytės ir Artūro Kryžiaus porai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius