Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant stogo besifilmuojančias „Naujas pupytes“ varstė Lukiškių kalėjimo gyventojų žvilgsniai

Vieną tamsią vasaros naktį grupės „Naujosios pupytės“ merginos nusprendė praleisti be miego. Oksana, Ingrida, Neringa ir Skaistė nuo vėlyvo vakaro iki ankstyvo kitos dienos ryto lakstė Vilniaus gatvėmis, karstėsi stogais, apverkė nelaimingas meiles ir prakeikė baisias mylėtų vyrų išdavystes. Gal tai Oksanos mergvakaris – stebėjosi daugelis? Tačiau iš tiesų merginos filmavosi naujam LNK sezono atidarymo filmui.
Filmavimo akimirka
Filmavimo akimirka / Fotografas.co nuotr.

„Vasarą naktys gana trumpos, norėjosi per trumpą laiką išgauti maksimalų rezultatą“, – LNK laidai „Karamelinės naujienos“ sakė klipo iniciatorė  Oksana Pikul.

Fotografas.co nuotr./Filmavimo akimirka
Filmavimo akimirka

Keista ir šiek tiek beprotiška merginų veiksmų idėja pasirinkta ne šiaip sau. Pasirodo, tai  geriausiai atspindi pagrindinę „Naujųjų pupyčių“ klipo mintį.  Daina „Išprotėjusios naktys“ – sena Oksanos, Ingridos, Neringos bei Skaistės svajonė. Metas klipo premjerai pasirinktas  taip pat ne  atsitiktinai. Juk ant nosies – naujojo  LNK sezono atidarymas.   Tokiai progai privaloma pasiruošti atsakingai. „Tarėmės su dizainere dėl suknelių. Žiūrėjome labai atsakingai į šukuosenas, makiažus, kad viskas būtų tobula“, – sakė Oksana.

Fotografas.co nuotr./Filmavimo akimirka
Ingrida Kolytė

Darbą trikdė nešvankūs juokeliai

Didžiosios linksmybės prasidėjo tada, kai keturios pasipuošusios gražuolės naktį  užsikabarojo filmuotis  ant „Vilniaus vartų“ stogo. O jis puikiai matomas iš Lukiškių kalėjimo. Raudona suknele apsivilkusi Ingrida kaip geriausias afrodiziakas kaitino kalinių fantazijas. Vyrai ėmė rėkauti, kad  mergina nusirengtų drabužius. Tačiau norams nebuvo lemta išsipildyti. „Labai jau nederamai atrodė, kai gražiai apsirengusiai merginai vyrai mėtė nešvankius juokelius. Bet mes tik nusišypsojom ir dirbom toliau“, –  sakė Oksana.

Visą naktį praleidusios su kameromis, merginos kaip reikiant įsiaudrino ir niekaip negalėjo sustoti. Taigi, ekspromtu gimė dar vienas pupyčių hitas  – „Kokteiliai“.  Tačiau  jį, kaip ir „Išprotėjusių naktų“ premjerą, pamatys visi, kurie jau šį sekmadienį 19 val. žiūrės naujojo LNK sezono pristatymo filmą „Operacija  LNK ir kitos aistros“.

Išskirtinis reportažas iš klipo „Išprotėjusios naktys“ filmavimo aikštelės jau šį trečiadienio vakarą 20. 45 val. „Karamelinėse naujienose“ per LNK. 

Fotografas.co nuotr./Filmavimo akimirka
Fotografas.co nuotr./Filmavimo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius