Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antanas Bosas pretenduos tapti Klaipėdos meru?

Antanas Bosas ruošiasi naujai kovai. Tokios kalbos jau kuris laikas sklando pajūrio krašte. Tačiau ar tikrai vienu turtingiausių Lietuvos žmonių vadinamas verslininkas grįžta į politiką? Juk prieš pora metų jis buvo vienas iš tų nedaugelio Seimo narių, kuris antrajai kadencijai savo noru ištarė kategorišką „ne“.
Antanas ir Daina Bosai
Antanas ir Daina Bosai / „Scanpix“ nuotr.

Su žmona Daina palikęs sostinę, Antanas Bosas tuomet įsikūrė prabangiuose namuose Palangoje ir pradėjo visiškai naują gyvenimo etapą.

Antanas Bosas visai nesiilgi tų laikų, kai dar buvo Seimo narys. Stebėdamas dabartinę situaciją, jis patyliukais džiaugiasi, kad atsispyrė bet kokioms pagundoms papildyti labai jau margą parlamentarų minią. Tačiau neslepia: sekdamas šių savaičių aktualijas, yra ir nustebintas, ir šokiruotas. Ketverius metus Seime praleidęs Antanas Bosas tvirtina nebegalėjęs ilgiau švaistyti brangaus laiko, nesulaukdamas realių sprendimų. Tačiau jau prieš keletą savaičių Klaipėdoje ėmė sklisti kalbos – į savivaldos rinkimus partiją ves būtent Antanas Bosas.

Ar Antanas Bosas iš tiesų pretenduoja tapti ne tik partijos lyderiu, bet ir Klaipėdos meru? Nors verslininkas tikina, kad tokio noro iki šiol niekur viešai neskelbė, galima įtarti: gavęs pasiūlymą, jis neatsisakytų. Tačiau aišku viena: Antanas Bosas ir vėl pasirengęs naujiems iššūkiams, kurie ir yra jo gyvenimo variklis.

Antradienį 20.30 val. – „Neišgalvoti gyvenimai“ su Rolandu Vilkončiumi tik per LNK!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius