-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Apdovanojimuose vaikų simpatijas susižėrė V.Šapranauskas ir Mantas (nuotraukos)

Šį antradienį paaiškėjo apdovanojimų renginio „Vaikų balsas 2010“ laimėtojai. Du apdovanojimus ir vaikų simpatijas pelnė filmuose neretai neigiamus personažus kuriantis aktorius Vytautas Šapranauskas ir dainininkas Mantas Jankavičius.
Apdovanojimų akimirka
V.Grudytė-Guobienė, N.Zvonkė, V.Šapranauskas ir O.Zlatkovaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Apdovanojimų akimirka
Atlikėja Mia

Apdovanojimų laimėtojus bei renginio svečius pristatė aktorė Agnė Grudytė-Guobienė, prodiuserė Oksana Zlatkovaitė, aktorius Džiugas Siaurusaitis ir su apsauginiais-nindzėmis į sceną įsiveržęs laidų vedėjas Kristupas Krivickas. Pastarasis netrukus pranešė, kad studijoje yra paslėpta bomba – taip buvo pranešta paslaptingame laiške.

Vėliau paaiškėjo, kad paslaptingą laišką perdavė moteris su aukštakulniais, taigi detektyvu virtusioje laidoje paieškos pasipildė dar viena detale.

„Turiu silpnybę aukštakluniams batams“, – užkluptas D.Siaurusaičio prisipažino Deivis, irgi patekęs tarp įtariamųjų.

Laidos vedėjas D.Siaurusaitis netrukus apklausė laidos svečius – Vytautą Šapranauską, „Lietuvos talentų“ nugalėtoją Miką ir paėmė jų rašysenos pavyzdžius.

Mėgstamiausią Vaikų metų televizijos žvaigždę pristatė atlikėja Natalija Zvonkė, prasitarusi, kad mielai pati taptu televizijos veidu.  58555 surinko ir nugalėtoju tapo aktorius Vytautas Šapranauskas. Trečia vieta atiteko aktoriui Leonardui Pobedonoscevui, antroje liko „Lietuvos talentų“ nugalėtojas Mikas.

„Aš pasimetęs, nežinau ką sakyti“, – atsiimdamas prizą kuklinosi V.Šapranauskos.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Apdovanojimų akimirka
Dainininkas Mantas

48041 balsus surinkęs Vaikų metų dainininku buvo pripažintas dainininkus Deivį ir Sashą Songą nugalėjęs Mantas. Laimėtoją paskelbė iš palubės nusileidęs Marijonas Mikutavičius.

„Vaikus šiais laikais kiti dėdės skriaudžia... Atleiskit, nesusilaikiau“, – paklaustas ar per metus niekaip neprasikalto vaikams sakė M.Mikutavičius.

49105 balsus surinkusi Mia atsiėmė Vaikų metų dainininkės prizą, kurį įteikė ne kartą ją „Chorų karuose“ kritikavusi Rūta Ščiogolevaitė. Tarp nominančių buvo Eglė Jurgaitytė ir Lina Joy.

Vaikų metų knyga pretendavo tapti Stephenie Meyer „Saulėlydžio“ saga, Kazio Sajos „Septyni miegantys broliai“, Knister „Ragana Lilė Liliputijoje“. Visas gimtojo miestelio bibliotekos pasakų knygas perskaitęs aktorius Ramūnas Rudokas paskelbė, kad šioje nominacijoje nugalėjo „Saulėlydžio“ saga.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Apdovanojimų akimirka
K.Krysko
Vaikų metų aktoriaus nominacijoje rungėsi V.Šapranauskas, Giedrius Savickas ir Jurgita Jurkutė. Choreografas Gytis Ivanauskas paskelbė, kad daugiausiai balsų 40532 surinko ir Vaikų metų aktoriumi tapo antrąkart apdovanojimą atsiėmęs V.Šapranauskas.

„Manau, kad vaikų balsais kalba teisybė“, – tarė V.Šapranauskas, atsiprašęs nelaimėjusių kolegų G.Savicko ir J.Jurkutės.

„69 danguje“, N.E.O. ir  „Studentės“ pretendavo tapti Vaikų metų grupe. Nugalėjusią grupę, kuria tapo „69 danguje“, paskelbė kandusis choreografas Jurijus Smoriginas. Laimėtojas iškart pasveikino grupės prodiuseris Egmontas Bžeskas, dainininkėms įteikęs pliušinius meškinus, kuriuos vėliau pažadėjo nugabenti į vaikų namus.

Manau, kad vaikų balsais kalba teisybė.

Vytė iš serialo „Amžini jausmai“ paskelbė, kad Vaikų metų filmu tapo serialas „Hannah Montana“. Tarp kitų nominantų buvo filmai „Įsikūnijimas“, „Ledynmetis 3“.
 
„Vaikų balso 2010“ scenoje pasirodė „Kastaneda“ su Mia, „Yva“, „69 danguje“, „Pikaso“, „Neo“,  Lina Joy, „Amberlife“, Simona, Deivis,  „Studentės“, Mantas, Sasha Song su Nora, Raigardo Tautkaus kauno choras ir kiti dainininkai.

Šių metų nacionalinės atrankos į „Euroviziją“ nugalėtojų „InCulto“ narys Jurgis Didžiulis pristatė Vaikų metų dainą. Šioje kategorijoje varžėsi Linos Joy daina „Nutapysiu“, N.E.O. „Rudeninė gatvė“ ir Manto „Stok“. Mantas ir šįkart tapo nugalėtoju ir atsiėmė prizą už vaikų labiausiai pamėgtą kūrinį.

Netrukus J.Didžiuliui buvo surengta staigmena – juodus sijonėlius vilkinčios, o vėliau juos nusimetusios ir su blizgančiais šortukais likusios merginos pristatė energingą šokį pagal „InCulto“ „Eastern European Funk“.

„Vaikų balso 2010“ laimėtojai:

Vaikų metų televizijos žvaigždė Vytautas Šapranauskas
Vaikų metų atlikėjas Mantas
Vaikų metų dainininkė Mia
Vaikų metų knyga Stephenie Meyer „Saulėlydžio“ saga
Vaikų metų aktorius Vytautas Šapranauskas
Vaikų metų grupė „69 danguje“
Vaikų metų filmas „Hannah Montana“
Vaikų metų daina Mantas „Stok“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius