Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apdovanoti konkurso „Saugiausiai vairuojanti Lietuvos garsenybė“ nugalėtojai

LNK laida „Ne vienas kelyje“ surengė konkurso „Saugiausiai vairuojanti Lietuvos garsenybė“ finalą, teigiama televizijos išplatintame pranešime spaudai Į
G.Leškevičius ir Ž.Vaškytė
G.Leškevičius ir Ž.Vaškytė (dešinėje) / LNK nuotr.

 garsiąją  „Nemuno žiedo“ lenktynių  trasą laidos rengėjai pakvietė keturias žvaigždes:  laidų vedėjus Živilę Vaškytę bei Giedrių Leškevičių, smuikininką Vilhelmą Čepinskį  bei dviratininką Tomą Vaitkų. Pastarasis į konkurso finalą atvyko net iš Ispanijos.

Būtent šie visi žmonės buvo pripažinti saugiausiai vairuojančiais. Geriausiai tarp moterų pasirodė ir ketvirtą finalinę vietą užėmė Živilė Vaškytė, trečias bendroje įskaitoje finišavo Giedrius Leškevičius, antrąją vietą užėmė Vilhelmas Čepinskis, o konkurso nugalėtoju tapo Tomas Vaitkus.

Konkurso dalyvius vertino garsūs lenktynininkai Ramūnas Čapkauskas ir Vytautas Švedas. Jie ne tik vertino, bet ir mokė garsenybes, kaip saugiai vairuoti automobilius ekstremaliose situacijose.

Linksmiausiai vairuojančia garsenybe laidos rengėjai pripažino baleto primarijų Nerijų Jušką, kuris  vairavo nelabai sėkmingai, tačiau dėl savo linksmo vairavimo sužavėjo laidos žiūrovus. Svarbiausia, kad Nerijus suprato savo klaidas ir pasibaigus renginiui pasakė: “Kaip koks kvailys greitai lakstydavau savo senu „Mercedes–Benz“  po miestą, o dabar supratau, kad reik smarkiai atleisti „gazą“, nes  iki gero vairuotojo vardo man, oi, kaip toli.“ 

Konkursas vyko visą televizijos sezoną, nuo praėjusių metų rugsėjo. Keliolika konkurso dalyvių lankėsi šalia Rygos įrengtame saugaus vairavimo poligone, kuriame turėjo įveikti po keletą specialių rungčių.

Konkurso dalyvius vertino garsūs lenktynininkai Ramūnas Čapkauskas ir Vytautas Švedas. Jie ne tik vertino, bet ir mokė garsenybes, kaip saugiai vairuoti automobilius ekstremaliose situacijose.

Ilgą laiką konkurse pirmavęs dainininkas Egidijus Sipavičius ilgainiui buvo nurungtas. O į konkursą atvykęs dviratininkas Tomas Vaitkus nepaliko jokių vilčių kitiems.

„Tai nieko keisto, – sakė laidos prodiuseris Valdas Valiukevičius. – Tomas yra profesionalus lenktynininkas. Jis lenktyniauja ne su keturiais, o su dviem ratais, tačiau būdamas ant dviejų siaurių ratų jis dar geriau jaučia fizikos dėsnius, puikiai išmano kelio trajektorijas, be to jis yra mėginęs važiuoti automobilių lenktynėse. Mano kolegos Giedrius ir Živilė taip pat turi lenktynių patirties – žavioji Živilė dalyvavo Tarptautiniame žurnalistų ralyje, yra aistringa vairuotoja, o Giedrius lenktyniauja padangėse – jis oro balionų pilotas. Galbūt didesnis siurprizas buvo Vilhelmo Čepinskio puikus pasirodymas. Automobilį jis valdė taip pat subtiliai ir tiksliai, kaip ir savo muzikos instrumentą.“
  
„Nemuno žiedo“ trasoje konkurso lyderiai gavo adrenalino kupinus prizus – pasivažinėjimus su Ramūnu Čapkausku ir Vytautu švedu jų „koviniais“ automobiliais. Be to, kiekvienai garsenybei buvo leista išmėginti sportinius automobilius lenktynių trasoje.

 Giedrius ir Živilė, sužavėti lenktyninių automobilių, planuoja startuoti Tarptautiniame žurnalistų ralyje, kuris įvyks birželio 4–5 dienomis Druskininkuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius