-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar Jaunius ves Skaivą?

Ypatingas senjorų projektas „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ grėsmingai artėja finalo link. Praėjusį šeštadienį dvarą paliko Irena iš Alytaus ir Nijolė iš Panevėžio. Laidos lyderė Ona iš Vilniaus dėkojo savo gerbėjams, giminei ir... žiniasklaidai, kuri jai padėjo siekti populiarumo.
Gediminas Jaunius ir Skaiva Jasevičiūtė
Gediminas Jaunius ir Skaiva Jasevičiūtė / Irmanto Gelūno nuotr.

Onai, sulaukusiai daugiausiai žiūrovų palaikymo, pusfinalyje yra suteikta neliečiamybė ir ji keliauja tiesiai į finalą. Kitos septynios damos gyvena kaip ant adatų – nė viena nenori palikti dvaro. Ona susilaukė ir pavydo strėlių nuo kolegių, jos pradėjo įtarinėti, kad Ona balsavo pati už save.

„Dvare vyksta tikras realybės šou su visomis įmanomomis intrigomis“, – sako laidos vedėjas Gediminas Jaunius.

Tačiau tai – ne vienintelės intrigos „Lietuvos perlų“ dvare. Kai reikia, damos ne tik viena kitai pagalius į ratus kaišo, bet ir susivienija dėl bendrų tikslų. Šį kartą jos kartu bandė Gediminą Jaunių supiršti su Madam.

Dažnai patirdamos dvaro prižiūrėtojos rūstybę moterys nusprendė, kad Madam yra pikta, nes gyvena be vyro ir pradėjo piršliauti! Filmavimo metu Gienovaitė iš Kauno bandė įtikinti Gediminą, kad jis įsimylėjęs Madam ir kad jiedu – graži pora.

Vida iš Plungės antrino, kad abiem reikėtų susituokti, tada dvare būtų ramybė ir šeimininkė nebegąsdintų damų savo keistais sprendimais bei kritika. Nijolė iš Marijampolės iškart užsiprašė į puotos pamerges. Tačiau damų įkalbinėjimai Madam širdies nesuminkštino – ji ir vėl nustebins dalyves savo staigmenomis. Kokiomis – TV3 žiūrovai sužinos jau šio šeštadienio vakarą 17.40 val.

Be to, jų lauks nauja laidos rubrika – „Damų virtuvės paslaptys. Močiučių receptai.”

 „Kiekviena dama, ruošdama savo patiekalą, turės atskleisti Madam bent vieną paslaptį. Aš esu labai smalsi, todėl visada troškau su kiekviena dama pasišnibždėti akis į akį. Tai tiesiog puiku daryti virtuvėje ruošiant valgį. Dievinu tokius moteriškus pokalbius. Štai Vida iš Plungės man papasakojo šį bei tą intymaus ir atskleidė, kurie žmonės lovoje karštesni – aukštaičiai ar žemaičiai“, – pasakojo Madam.

Skaniausi gaminiai ir karščiausios damų intrigos „Lietuvos perluose“ – šį šeštadienį, lapkričio 7 dieną, 17.40 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius