-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ar šį sekmadienį „Lietuvos talentuose“ šokius pagaliau nurungs dainos?

Pusė populiariausio šalies projekto „Lietuvos talentai“ finalininkų jau yra aiškūs. Likę sekmadieniai išaiškins dar šešis – dėl to TV3 žiūrovai kviečiami suskubti ir spėti į sėkmę palydėti pačius verčiausius.
Giacomo Merlo
Giacomo Merlo / TV3 nuotr.

Naujas dešimtukas gruodžio 6–osios vakarą 19.30 val. stebins dainomis, šokiais, muzikiniais ir cirko pasirodymais.

Dainingas italas pusfinalyje paruošė staigmeną – kūrinį, kuris gimsta vartant žodyną ir derinant lietuviškų žodžių sąskambį.

Giacomo Merlo Lietuvoje išpopuliarėjo greitai. Jo kūrinys apie žuvėdrą „Lietuvos talentų“ teisėjus papirko nuoširdumu. Dainingas italas pusfinalyje paruošė staigmeną – kūrinį, kuris gimsta vartant žodyną ir derinant lietuviškų žodžių sąskambį. Ar nepritrūks šį kartą nuoširdumo, sužinosite jau šį sekmadienį tiesiogiai per TV3.

14–metė Aistė iš Klaipėdos į Vilnių skuba tam, kad įrodytų jog dainavimas taip pat yra talentas. Ir dar ne bet koks, jei dainuoji kantri stiliumi.

„Namuose esu vienintelė dainuojanti, todėl tėvai labai atlaidžiai pažiūrėjo į norą dalyvauti šiame projekte ir dar labiau apsidžiaugė po pirmosios pergalės, kai gavusi tris teisėjų „Taip“ ir patekau į pusfinalį. Dabar pats laikas parodyti viską, ką sugebu“, – sako uostamiesčio moksleivė Aistė.

Šokėjų grupė „Extreme“ sekmadieniniam pasirodymui ruošiasi kiekvieną dieną. Įspūdingos šukuosenos ir ryškus makiažas – taip pasipuošę šiauliečiai teisėjų simpatijas užkariavo atrankose.

„Bus smagu ir mums, ir žiūrovams. Pažadame“, – juokėsi šokėjų komanda ir neatskleidė pasirodymo paslapties.

Merginų grupė „Basom“, klasikinius kūrinius grojanti kanklėmis, koncertuoja jau ne vienerius metus. Su merginomis šį kartą pasirodys ir būgnininkas. Ar jų šou paliks tokį pat įspūdį kaip ir atrankose?

Draudimo konsultantė Greta po darbo skuba persirengti patogesniais drabužiais. Mergina kadaise pradėjusi savo akrobatės karjerą cirke, šiandien dirba viena. Pusfinaliui Greta ruošia ypatingą pasirodymą, ir prisipažįsta, kad triuką atliks pirmą kartą gyvenime. Lankai ir ugnis – merginos stichija.

Jaunųjų šokėjų grupė „Be good“ į pusfinalį pateko tik per papildomą teisėjų apsisprendimo laidą. Netverdami savo kailyje mažieji scenos užkariautojai tikisi, kad ekspresyvus šokis ir šį sekmadienį 19.30 val. sukels ant kojų visus žiūrovus.

„Kuo mes geresni? Mes esame talentai, ir viskas. Ateiname nugalėti“, – nė kiek nesikuklina „Be good“ nariai.

Mes neįžūlios „fifos“, mes tiesiog labai jautriai sureagavome į pastabą, kurią reikėjo praleisti juokais. Dabar to nebebus. Tikiu, kad patiksime Adolfui, nes ypatingai ruošiamės artėjančiam pusfinaliui, žada merginos

„Lietuvos talentus“ žada nustebinti ir Dovydas – multiinstrumentalistas. Sūnaus pomėgį muzikuoti tėvai pastebėjo prieš porą metų, o dabar studijuojantis vaikinas savo dainų muziką – visus instrumentus ir net vokalo partijas įrašo pats.

Kalėjimo viršininkas Viktoras sako, jog pasirodymas TV3 projekte „Lietuvos talentai“ bus paskutinis.

„Iki šiol dainuodavau ne tik scenose, bet ir už kalėjimo sienų jauniesiems nusikaltėliams. Manau, kad išmušė mano valanda. Noriu, kad mane išgirstų, suprastų, pamiltų. Aš tikrai stengiuosi, nors tokiame jaunuolių būry nelengva“, – prisipažįsta Viktoras.

Ar jam pasiseks sužavėti populiariojo šou žiūrovus?

Išgarsėjusios konfliktu su teisėju Adolfu Večerskiu, šiandien „3 motion“ merginos graužiasi, kad pasikarščiavo ir per pusfinalį tikina būsiančios šiek tiek atidesnės.

„Mes neįžūlios „fifos“, mes tiesiog labai jautriai sureagavome į pastabą, kurią reikėjo praleisti juokais. Dabar to nebebus. Tikiu, kad patiksime Adolfui, nes ypatingai ruošiamės artėjančiam pusfinaliui“, – žada merginos.

Vietoje nenustygstantis Mažvydas dalyvauja ir chorų repeticijose, ir šoka, tačiau „Lietuvos talentų“ scenoje nusprendė pasirodyti kaip solistas.

„Aš nesakysiu kaip dauguma, kad noriu išbandyti savo jėgas. Aš noriu laimėti ir darysiu viską, kad man pavyktų“, – sako Mažvydas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius