Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Areštuotą Karolį Sakalauską filmavimuose pakeitė krepšininkas Simas Jasaitis

LNK humoro laidos „Oplia“ komanda negaili gerų žodžių krepšininkui Simui Jasaičiui. Kas žino, kaip būtų pasibaigęs laidos filmavimas Egipte, jei ne Simas, teigiama televizijos išplatintame pranešime spaudai.
Buvęs „Lietuvos ryto“ puolėjas S.Jasaitis tikina, kad LKL finale neserga nė už vieną ekipą
Simas Jasaitis / A.Pliadžio nuotr.

Krepšininkas į Egiptą lydėjo Oksaną Pikul, pakviestą filmuotis vasarą per LNK pasirodysiančioje humoro laidoje. Simas žadėjo atsipūsti saulėtoje Hurgadoje, atgauti jėgas po niūrios lietuviškos žiemos.

Tačiau tik atvykus į viešbutį tarp vieno iš laidos personažų vaidinančio Karolio Sakalausko ir viešbučio personalo įvyko nemalonus incidentas, po kurio policija aktorių išvežė į policijos nuovadą.

S.Jasaitis iš karto puolė gelbėti Karolio – šoko į taksi ir paskui policijos automobilį važiavo iki nuovados. Garsus krepšininkas rūpinosi Karolio teisėmis, bendravo su pareigūnais, o vėliau nupirko Karoliui lėktuvo bilietus, kad šis galėtų grįžti į Lietuvą.

Pagalbos iš S.Jasaičio laidos „Oplia“ kūrybinė grupė sulaukė ir filmavimo aikštelėje. Netekus vieno komandos nario su Raimondu Šilansku, Oksana Pikul, Renata Kutinaite, Vitalijumi Cololo, Kristina Navickaite-Tina smagiose situacijose pasirodė ir krepšinio įžymybė.

Pasak komandos narių, Simas vaidino puikiai. Ypač pavyko duetai su V.Cololo. „Vienas žemas ir kresnas, kitas – aukštas ir lieknas. Nufilmavome itin komiškų situacijų, kurios pralinksmins žiūrovus“, – pasakojo kūrybinė grupė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius