-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Rimiškis įsitikino, kad žmona tikrai nebus jo vadybininke

Kai po trijų dienų izoliacijos televizijos projekte „Burbulas“ Andrius Rimiškis paskambino savo žmonai Vaidai, jo laukė beveik valandos trukmės ataskaita apie gautus skambučius. Kūdikio besilaukianti žmona, sutikusi išleisti dainininką pailsėti, prisipažino nė neįsivaizdavusi, koks įtemptas bus pavaduojančios vadybininkės darbas.
Andrius Rimiškis
Andrius Rimiškis / Gretos Skaraitienės nuotr.

„Vaidutė mato, kad telefono nuolat neišleidžiu iš rankų, todėl sužinojusi, kad tris dienas praleisiu šiame projekte, nepyko. Bet tos trys dienos tik dar kartą patvirtino, kad mano vadybininke ji tikrai nedirbs. Esu jai nuoširdžiai dėkingas, nes per tas dienas ji gerokai paplušėjo“, – šypsosi pailsėjęs Andrius.

Prieš dalyvavimą „Burbule“ dainininkas labiausiai nerimavo, kad besilaukianti  žmona liks viena.  Andrius susitarė su mylimąja, kad jeigu kažkas nutiktų, Vaida iškart skambintų laidos kūrybinei grupei. Beje, šiandien palikęs „Burbulą“, Rimiškis dar neturės progos ramiai pabūti namuose su šeima. „Parlekiu namo, pasimatau su žmona, pasiimu naujų drabužių ir tiesiai į keltą. Laukia koncertas Švedijos lietuviams. Smagu, bet tai jau darbas“, – sakė Andrius.

Trys dienos be mobiliojo ir aplinkinio pasaulio Rimiškiui prilygo tobuloms atostogoms. „Vos pasisveikinau su kitais dalyviais, pamačiau, kad greit rasim bendrą kalbą ir atsipalaidavau, visiškai atsijungiau nuo šalutinio pasaulio. Tiesą sakant, kiek pamenu savo kitas atostogas,  turbūt dar nebuvau taip atsipalaidavęs, kaip per šias tris dienas“, – džiaugėsi A.Rimiškis.  „Kernavės bajorynėje“ jis ilsėjosi kartu su Andrioniškio seniūnu Sauliumi Rasalu ir jauna mamyte Vitalija Burdiene.

Pasak Andriaus, jis seniai nebuvo taip juokęsis, kiek prisikvatojo „Burbule“. Bene labiausiai jį pralinksmino žaidimo užduotys. „Šią laidą žiūrėdavau ir anksčiau. Žinojau, kad ten prirenkama neįtikėtinų naujienų, kurių  net sekdamas spaudą gali nepastebėti. Vis dėlto likau šokiruotas, kiek daug keistų dalykų nutiko per tas dienas, kol buvau izoliuotas. Kažkoks nelegalas keliavo su „Pasaulio piliečio“ pasu. Dar Čikagoje moteris sumušė policininką vibratoriumi... Tas žmogus buvo pažemintas trigubai: maža to, kad jį sumušė moteris, ginklas- vibratorius, tai dar apie tai sužinojo visas pasaulis“, – kvatojosi dainininkas.

Kaip Andriui Rimiškiui sekėsi atskirti tikras naujienas nuo netikrų, žiūrovai išvys jau šiandien – 18 val. 20 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius