Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arūnas Valinskas žmonai: skirsimės poryt, o šiandien dirbam! (papildyta rezultatais, nuotraukos)

Šeštadienio vakarą laida „Kviečiu šokti“ žiūrovus bandė priversti žiūrėti LNK, o ne kitas televizijas, pakviesdama vedėjais tapti Arūno Valinsko ir Ingos Valinskienės porą. Sutuoktinius į studiją lyg jaunuosius pakvietė Rolandas Vilkončius, bet šįkart nenorėjo būti trečias, tad atsisėdo į komisijos nario kėdę.
Inga Valinskienė ir Arūnas Valinskas
Inga Valinskienė ir Arūnas Valinskas / LNK nuotr.

Ryškia oranžine suknele pasipuošusi I.Valinskienė ir tokios pačios spalvos kaklaraiščiu ryšintis A.Valinskas pasijuokė, kad iš jų ir šokėjų drabužių spalvos galima spėti, kad „šias vestuves organizavo Jogaila Morkūnas“.

Pramogų verslo duetas, sekmadienį minėsiantis savo santuokos 23-iąsias metines, nevengė užsiminti apie pastaruoju metu viešumoje skambančius klausimus  dėl jų skyrybų.

„Dabar taip visi nori mus išskirti, bet mes skirsimės poryt, o šiandien dirbam!“ – griežtai žmonai ir televizijos žiūrovams rėžė A.Valinskas

Papildyta rezultatais

„Šį vakarai žiūrovų balsai ribojami iki šimto skambučių iš vieno telefono numerio. Andriaus Šedžiaus prašymu“, – lyg tarp kitko tarė „Kviečiu šokti“ vedėjas A.Valinskas.

Tačiau rezultatai bemat pasikeitė. A.Šedžius ir Beata Skaisgirytė iš pirmų pozicijų iš karto krito iki septintosios. Rūta Mikelkevičiūtė ir Adomas Norkūnas kilo į turnyro lentelės viršūnę. Tik Radži pozicijos buvo stabilios kaip visada – jis su Ana Kapustina išliko lyderiai tarp žiūrovų, balsuojančių namuose.

Rumbą su itin seksualia suknele šokusi R.Mikelkevičiūtė gavo visus dešimtukus. Komisijos pagyrų sulaukė ne tik Rūtos šokis, bet ir apdaras.  „Jūs nei nuoga, nei apsirengusi“, – taip atvirą Rūtos drabužį apibūdino komisija. „Kai pamačiau šią suknelę, man pakirto kojas“, – prisipažino Rūta. TV laidų vedėja teigė dėl suknelės net konsultavusis su mama, o jai, pasirodo, suknelė patiko. Ar dėl suknelės, ar dėl puikios rumbos, bet R.Mikelkevičiūtė atsidūrė turnyro lentelės viršuje.

Pirmą kartą „Kviečiu šokti“ pasirodė dvi naujos poros – kurčioji šokėja Laura Valytė su Vadimu Šuško ir Natalija Zvonkė su Dainiumi Dimša.

Aukštų balų sulaukė Laura ir Vadimas. „Pikta, kad kitos poros, kurios girdi, nesugeba pašokti taip muzikaliai“, – po Lauros ir Vadimo valso sakė Virginijus Visockas, Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas.

Pagyromis buvo apipilta ir naujokė N.Zvonkė. „Aš jus čia, šokių aikštelėje, pamačiau visai kitokią. Džiugu, kad grožis jums – ne profesija“, – Ieva Šimukauskienė gyrė grupės YVA lyderę. 

Praėjusį šeštadienį triumfavę ir aukščiausius balus iš komisijos gavę Rita Pivoriūnaitė ir Karolis Levanaitis šį šeštadienį jų sulaukė mažiausiai.

O apskritai mažiausiai pasisekė praėjusį šeštadienį grįžusiems Gabrielei Martirosianaitei ir Edvinui Kregždžiui. Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, jiems projektą teko palikti antrąsyk.

Švęsdami eteryje 23 vestuvių metines, Valinskai kaip projekto vedėjai dovanojo Gabrielei dar vieną šansą. Jos pora galės dar bent savaitę dalyvauti „Kviečiu šokti“. Juolab kad neapibrėžtam laikui iš projekto pasitraukė Rimas Valeikis, kuriam paūmėjo kelio girnelės uždegimas.

Transliacija baigėsi ugningais A.Valinsko prisipažinimais mylint I.Valinskienei.

„Aš tave myliu, – iškilmingai prisipažino A.Valinskas. – Kad ir kas ką šnekėtų ir norėtų mus išskirti.“

Po meilės žodžių Radži sušoko aistringą nugalėtojo šokį.

 „Kviečiu šokti“ balsavimo lentelė

1. Radži ir Ana Kapustina

2. Rūta Mikelkevičiūtė ir Adomas Norkūnas

3. Laura Valytė ir Vadimas Šuško

4. Vilija Matačiūnaitė ir Artur Bajor

5. Andrius Paulavičius ir Ingrida Mikštienė

6. Jolanta Paulauskienė ir Andrius Uksas

7. Rita Pivoriūnaitė ir Karolis Levanaitis

8. Natalija Zvonkė ir Dainius Dimša

9. Sakalas Uždavinys ir Viktorija Engelgardt-Bajor

10. Andrius Šedžius ir Beata Skaisgirytė

11. Gabrielė Martirosianaitė ir Edvinas Kregždys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius