-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aš myliu Lietuvą“ finale – Lina Karoblytė ir Mantas Malūkas

Žygį per Lietuvą baigusi raudonųjų komanda turi du savo atstovus projekto „Aš myliu Lietuvą“ finale. Nugalėję savo konkurentus, į finalą keliauja Lina Karoblytė, išgarsėjusi savo videoblogu internete iš San Tropezo, ir Mantas Malūkas, jaunas teisininkas, žinomo rašytojo Edmundo Malūko sūnus. Lina ir Mantas vasaros pabaigoje kartu su žaliosios ir geltonosios komandos finalistais susikaus dėl pagrindinio „Aš myliu Lietuvą“ prizo – dalelės savo šalies, t. y. žemės sklypo.
Lina Karoblytė
Lina Karoblytė / „Olialia“ nuotr.

Nuo trečiadienio žygį per Lietuvą pradeda nauja – geltonųjų komanda. Julija, Violeta, Ingrida, Simonas, Nerijus ir Daumantas. Šeši jauni, drąsūs, savo kraštui neabejingi žmonės gaus trispalvę ir užduotį – skleisti meilės ir pagarbos savo kraštui žinią. Žadinti tautą iš nusivylimo, skatinti patriotiškumą ir pasididžiavimą savo tėvyne. Tačiau jie nežino, kas iš tikrųjų laukia šioje kelionėje. Pirmosios užduotys, pirmieji sunkumai ir netikėtos kliūtys.

LNK nuotr./Mantas Malūkas
Mantas Malūkas

Daumantas Kriščiūnas – 26-erių metų vilnietis, statybos inžinierius ir nekilnojamojo turto brokeris. Daumantas save vadina išradingu, racionaliu, analitiškai mąstančiu jaunu žmogumi, kuris myli savo šalį ir nemala... š. Daugiavaikėje šeimoje užaugęs vaikinas didžiuojasi savo šaknimis, o ypač tėvų dovana – šlovingu lietuvišku vardu. Beje, Daumanto tėtis – aktyvus devintojo dešimtmečio pasipriešinimo judėjimų dalyvis. Šiandien, kuomet Lietuva laisva – įžvelgiantis naujų, ne ką menkesnių grėsmių.

Aštuoniolikmetė Julija. Drąsi, užsispyrusi energinga ir nuoširdi vienuoliktokė. Gyvena sau kaime netoli Trakų ir negalvoja apie jokias emigracijas. Julija žada studijuoti tik Lietuvoje ir visas jėgas skirti tik Lietuvai. Mergina save laiko tikra patriote dar ir todėl, kad giedodama himną kaskart jaučia tik šilčiausias emocijas. Ką Julija darytų, jei patektų į valdžią? Iškart pakeistų ministrą pirmininką! Julija myli Lietuvą, nes tik jos protėvių sukurtos dainos taip virpina širdį ir gaivina sielą.

Renginių organizatorius ir vedėjas – Simonas. 24-erių metų vilnietis. Save vadina tikru taisyklių laužytoju, su kuriuo netrūksta nei veiksmo, nei intrigų! Simonas niekada nepaliktų Lietuvos dėl lengvų pinigų, nes dėl jų arti galima ir čia, Lietuvoje. Simonas užsispyręs, bet jei reikia, prisitaiko prie kitų. Kaip ir gyvenime, projekte „Aš myliu Lietuvą“ Simonas žada būti tik lyderiu. Dėl Lietuvos Simonas galėtų padaryti viską.

Ingrida. 18-metė abiturientė iš Vilniaus. Ingridos tėvai, kaip ir daugelis neabejingų Lietuvos piliečių, devyniasdešimt pirmaisiais ėjo ginti parlamento ir televizijos. Beje, įdomu tai, kad Ingridos tėtis – rusas, tačiau dukrą auklėjo lietuviškai ir skiepijo pagarbą šaliai, kurioje kadaise pats surado savo šeimos laimę.

Nerijus. Jis įkūrė įmonę, kurioje dirba administratoriumi. Dar Nerijus gerai žino, kaip reikėtų valdyti Lietuvą, nes yra politikos mokslų bakalauras. Jei būtų Nerijaus valia, jis siektų, kad Lietuvoje neliktų neišsilavinusių ir paniurusių žmonių. Priverstų visus mokytis! Nerijus išvyktų iš Lietuvos, bet tik tam, kad būtinai sugrįžtų ir parvežtų mūsų kraštui reikalingos ir  vertingos patirties.

Violeta – 19-metė klaipėdietė. Ši mergina save pristato kaip atvirą, nuoširdžią ir žavią asmenybę. Labiausiai Violeta mėgsta šokti. Kartu su nauja projekto „Aš myliu Lietuvą“ komanda turės tokią progą. Iškart po to, kai bus išlydėta iš Lietuvos širdies.

Geltonųjų komandai per ateinančias savaites teks nukeliauti ne vieną šimtą kilometrų. Iš Vilniaus – į Zarasus, Svėdasus, Rokiškį, Biržus, Kupiškį, Pasvalį, Panevėžį, Šiaulius ir Kuršėnus. Jie nežino, kas jų laukia.

Naujos komandos kelias projekte „Aš myliu Lietuvą“ – trečiadienį 20.10 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius