-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Asta Baukutė: „Sprendimas skirtis kirbėjo ne vienerius metus...“

Asta Baukutė (48) ir Kęstutis Rupulevičius apie savo skyrybų priežastis ilgai tylėjo. Antroji žinomos aktorės santuoka, trukusi 11 metų, iširo prieš pusmetį.
Asta Baukutė
Asta Baukutė / Stop kadras

Pirmasis pratrūko Kęstutis, vienoje televizijos laidoje rėžęs, kad Asta pasikeitė patekusi į Seimą, vaikais teko rūpintis jam, o gyventi su dėmesį mėgstančia žvaigžde buvo nelengva.

Asta sako, kad dabar jai tenka minti teismo slenksčius. Ji nori priversti buvusį sutuoktinį mokėti jam priteistus alimentus dviem jų vaikams.

Asta Baukutė pirmąjį interviu po skyrybų davė LNK gyvenimo būdo laidai „Nuo... Iki...“.

„Pasakysiu atvirai, kad man pačiai sprendimas skirtis nebuvo iš giedro dangaus. Tai kirbėjo ne vienus, ne dvejus ir ne trejus metus. Tačiau mamos mus moko būti nuolankiomis, geromis žmonomis, visų pirma suprasti. Juk išsiskirti labai lengva. Tačiau kai matai, kad tai kenkia visam šeimos klimatui, kad yra barniai, nepagarba vienas kitam, manyčiau, tai blogas pavyzdys.

Vaikams vis dėlto reikia gero tėčio ir mamos pavyzdžio. Todėl ir buvo priimtas toks sprendimas, nors prieš tai buvo daromi tam tikri žingsniai – net į šeimų stovyklas važinėjome dirbti su savimi. Neturiu laiko ištaisyti jo mamos auklėjimo klaidų. Aš negaliu, nes matau, kad niekas nekinta net ir taisant...“, – pirmadienio vakarą laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos aktorė, buvusi Seimo narė Asta Baukutė.

Stop kadras/Asta Baukutė
Stop kadras/Asta Baukutė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius