-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į televiziją grįžtanti Asta Baukutė situacijų komedijoje vaidins senmergę

„Lakstau paskui Leo kaip atsidavusi kalytė, – apie savo naująjį vaidmenį kalba kaip visada žodžio kišenėje neieškanti aktorė Asta Baukutė. – Mano herojė – sąžininga, patikima, nuoširdi darboholikė, kuriai užtenka tik viršininko įvertinimo. Tačiau iš sąžiningumo, padorumo, pareigos jausmo ji nuolat pridaro liapsusų. Dėl to mano personažas toks linksmas“.
Leonardas Pobedonoscevas ir Asta Baukutė
Leonardas Pobedonoscevas ir Asta Baukutė / Stop kadras

Jau gruodžio 4-ąją į LNK įsiverš pašėlusi situacijų komedija „Baisiausia mano gyvenimo savaitė“, kurioje pagrindinius vaidmenis atliks ryškiausios šalies teatro, kino ir televizijos žvaigždės – Leonardas Pobedonoscevas, Eglė Driukaitė, Arūnas Storpirštis, Larisa Kalpokaitė.

Į puikų komedijos žvaigždžių ansamblį įsilies po pertraukos į televiziją grįžtanti talentinga aktorė Asta Baukutė, kuriai teko spalvingas senmergės vaidmuo – seriale ji taps pagrindinio veikėjo, Miko (aktorius Leonardas Pobedonoscevas), sekretore Danute.

Pati Asta sugalvojo savo herojės Danutės priešistorę. „Ji labai myli savo mamą, visą gyvenimą klausė kiekvieno jos žodžio. Liko vieniša, rūpinasi sena mama ir be darbo daugiau nieko neturi“.

Stop kadras/Asta Baukutė
Asta Baukutė

Pasak Astos, kiekvienoje visuomenėje turi būti senmergių ir senbernių. „Tik tokia visuomenė yra sveika. Jei nebūtų senbernių ar senmergių, reikštų, kad visuomenės spaudimas toks didžiulis, kad žmonės praranda pasirinkimo laisvę nekurti šeimos“, – sako Asta Baukutė.

Tačiau Baukutės Danutė giliai širdy išgyvena, kad liko viena šiame pasaulyje. Ji susigraudina per kiekvienas vestuves. Todėl kai Danutė pamato Miko žiedą, su kuriuo jis netrukus važiuos pasipiršti mylimajai, Danutės akys sudrėksta. Leo iš gailesčio leidžia šį žiedą, šeimos relikviją, perduodamą iš kartos į kartą,  pasimatuoti savo sekretorei. Žiedas gražiai nuslysta sekretorės pirštu ir – o Dieve – užstringa!

„Naujajame seriale „Baisiausia mano gyvenimo savaitė“  humoras paremtas situacijomis. Lietuvoje trūksta gero humoro, čia bus būtent toks. Sutikau jame vaidinti, pamačiusi puikų britų originalą. Įgyvendinti šio puikaus formato Lietuvoje susibūrė fantastiška aktorių ir kūrėjų komanda. O Leonardas iš viso nuostabus. Tik pamatęs mane filmavimo aikštelėje jau šaukia: „Oooo! Danute!”. O aš nuolankiai ir kukliai atsakau: „Labas, viršininke”! Mūsų žaidimas nesibaigia ir išsijungus kameroms“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius