Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Asta Baukutė „Žvaigždžių duetuose“ uždainuos su Ruslanu Kirilkinu

Muzikinis projektas „Žvaigždžių duetai“ jau lapkričio pradžioje su trenksmu grįš į eterį – devintąjį sezoną pradedanti muzikinė kelionė šįmet suburs kaip niekad margą žvaigždžių rinktinę. Kūrybinė komanda atskleidė, kad viena iš šįmet dalyvausiančių porų – tai atlikėjas Ruslanas Kirilkinas ir aktorė Asta Baukutė.
Ruslanas Kirilkinas ir Asta Baukutė
Ruslanas Kirilkinas ir Asta Baukutė / „TV Play” ir Žmonės.lt nuotr.

Visada atvira ir žodžių nerenkanti A.Baukutė pripažįsta – pasiūlymas iš komisijos kėdės stoti į atlikėjų gretas buvo netikėtas ir jai pačiai. „Aš labai suglumau. Tada pagalvojau tris sekundes ir sutikau. Aš gyvenu vieną kartą, ir jeigu man likimas ištiesė tokią dovaną, kodėl aš ja turiu nepasinaudoti?“ – kalbėjo A.Baukutė.

„TV Play” nuotr./Ruslanas Kirilkinas
„TV Play” nuotr./Ruslanas Kirilkinas

Daugeliui aktorė žinoma dėl savo kontroversiškų pasisakymų ar veiksmų, kurių niekada nevaržo nei TV kameros, nei žiūrovai, tačiau jos porininkas R. Kirilkinas taip pat yra davęs peno ne vienai skandalingai antraštei. Kaip į pasiūlymą dainuoti būtent su juo reagavo A.Baukutė?

„Manęs nejaudina žmogaus asmeninis gyvenimas, reikia įsidėmėti pagrindinę taisyklę – mes negalime teisti nei vieno. Balto, raudono, siauraakio, didžiaakio, vyro, moters. Aš beprotiškai žaviuosi jo balso tembru, o po pirmųjų mūsų susitikimų esu sužavėta ir tuo, koks jo geras humoro jausmas, kokia plati jo širdis“, – jausmingai kalbėjo būsimoji „Žvaigždžių duetų“ dalyvė.

„Su juo kalbėdama, rinkdamasi repertuarą, repetuodama, aš pagalvojau – jei neduok Dieve atsitiktų kažkokia nelaimė mano vaikams, tai ne su gražiausiu bemsu ar mersu žmogus ateitų ir išgelbėtų mano vaiką iš griuvėsių, o Ruslanas“, – pridūrė A.Baukutė.

Visgi paklausta, kokią ją šįmet išvysime „Žvaigždžių duetų“ scenoje, A. Baukutė buvo kategoriška. „O kodėl aš dabar turiu jums viską pasakyti? Įsijungs žmonės savaitgaliais LNK ir viską pamatys! – nusijuokė ji. – Aš esu jau užaugusi, ir aš niekam nieko neįrodinėsiu. O didžiausias uždavinys man bus suteikti žmonėms malonumą, ir parodyti, kad Baukutė būna ir kitokia“.

„TV Play” nuotr./Ruslanas Kirilkinas
„TV Play” nuotr./Ruslanas Kirilkinas

„Labai džiaugiuosi, kad turiu labai stiprią partnerę visom prasmėm. Manau, kad žmonės tikrai nustebs jos vokaliniais sugebėjimais. Man pačiam iki šiol nebuvo žinoma, kad ji gali dainuoti, bet savo balso galimybes ji pademonstravo jau per pirmą mūsų susitikimą prie kavos puodelio“, – atskleidė pats R.Kirilkinas. Ryškiausios emocijos ir muzikos burtai – jau šį lapkritį per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius