Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atskleis skandalingas žvaigždžių grožio ir amžinos jaunystės paslaptis

TV3 gyvenimo būdo žurnalas „Gyvenimas yra gražus“ pirmadienį parodys net kelis mėnesius ruoštą žurnalistinį tyrimą. Laidos kūrėjai žiūrovams atskleis, kiek garsiems ir įtakingiems Lietuvos žmonėms kainuoja troškimas išlaikyti nepriekaištingą išvaizdą.
Kadras iš laidos „Gyvenimas yra gražus“
Kadras iš laidos „Gyvenimas yra gražus“ / TV3 nuotr.

Garsiausi plastinės chirurgijos specialistai atskleis ne vieną paslaptį, kokiai manijai pasidavė net į turtingiausių šalies žmonių sąrašą įrašyti lietuviai, apie ką šie specialistai norėtų įspėti  pacientus ir kodėl jie baiminasi, kad pas mus nepasikartotų tai, kas dar visai neseniai vyko Rusijoje.

Ne paslaptis, kad šioje didžiulėje šalyje, kur pramogų pasaulyje sukasi milžiniški pinigai, žvaigždės konkuruoja ne tik scenoje rengiamais grandioziniais pasirodymais, bet ir varžosi lenktynėse su laiku. Nesislėpdamos ir net didžiuodamosi Rusijos garsenybės pasakoja apie išmėgintas naujas procedūras ir joms išleistas įspūdingas sumas. Bet ar gali būti, kad dainininkė Sofija Rotaru, kovodama su laiku, ryžosi makabriškiems eksperimentams su dar negimusių kūdikių kamieninėmis ląstelėmis?

Šią scenos legendą, kaip ir Borisą Moisejevą bei kitas rusų garsenybes, TV3 gyvenimo būdo žurnalo kūrėjai kalbino festivalyje „Slavianskij bazar“. Būtent tuomet žymiausia Latvijos atlikėja Laima Vaikulė atskleidė savo stebuklingą receptą, kaip išlaikyti puikią sveikatą ir akimirksniu atsikratyti nereikalingų kilogramų.

Tačiau ar Lietuvos žvaigždės bus tokios pat atviros kaip Rusijos įžymybės? Populiarios merginų grupės „69 danguje“ narė Ingrida Martinkėnaitė papasakojo, kiek kas mėnesį išleidžia savo grožiui. Tačiau kodėl ji tikina, kad jei būtų galėjusi atsukti laiką, niekada nebūtų prisipažinusi, jog ryžosi krūtinės didinimo operacijai?

Ar gali būti, kad žinomi ir įtakingi Lietuvos verslininkai vieno žymiausių plastinės chirurgijos specialistų profesoriaus Kęstučio Vitkaus kartais prašo uždaryti visą kliniką, specialiais skydais uždengti langus, o prie durų pastatyti apsaugos darbuotojus, kad niekas nesužinotų, jog tuo metu operacinėje grožio peilis dar kartą koreguoja jo išvaizdą? 24 karatų auksas vietoj veido tempimo – ar tai 45 metų dainininkės Livetos Kazlauskienės jaunystės paslaptis? Kodėl atlikėja Karina Krysko užsidaro į barokamerą, kurios kadaise nevengė ir legendinis Michaelas Jacksonas? Kieno geriausias draugas botulino toksinas ir kam dar meldžiasi mūsų įžymybės, bijodamos pasenti?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius