Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Auksinė blykstė“: Saulius Siparis apie nuotykius su moterimis galėtų pasakoti savaitę

Išpažinčių dėžė LNK „Auksinėje blykstėje“ dalyvaujančioms žvaigždėms tampa dideliu išbandymu. Laidos vedėjai studijos svečiui aktoriui Sauliui Sipariui iš Išpažinčių dėžės ištraukė šampano taurę su lūpų dažų žyme ir paklausė, kokia istorija galėtų būti susijusi su moterimis bei putojančiu gėrimu.
Saulius Siparis
Saulius Siparis

Blogiečius kine vaidinęs vyriškis tik atsiduso: „Jėzus, jų tiek buvo...“ . Saulius teigė, kad apie aistringus nuotykius su moterimis galėtų pasakoti savaitę. Iš tiesų Išpažinčių dėžėje slėpėsi itin pikantiškas nuotykis su dabartine Sauliaus žmona Ugne. Tada aktorius dar buvo vedęs, bet jau susitikinėjo su žymiai jaunesne mergina. Lydėdamas po pasimatymo ją namo, vidury Vilniaus, pačioje sostinės širdyje, šalia kino teatro ir troleibusų stotelės, pagautas aistros vyriškis įsitempė savo damą į telefono būdelę, kur šiltas pasivaikščiojimas virto karšta meilės naktimi...

Šį penktadienį „Auksinėje blykstėje“ garsios asmenybės kalbės apie žvaigždžių ligą, „sunkiausias“ jos stadijas ir apraiškas.

Saulius Siparis bandė įtikinti, kad Lietuvoje tokia liga niekas sirgti negali, nes pas mus žvaigždžių nėra. Nors sulaukė replikų, kad apie jį kalbama kitaip, kad jis sau leidžia pasipūsti, reikalauti ir šokdinti aplinkinius, aktorius papasakojo savo istoriją, kai jam buvo žadama karjera Holivude, bet baigėsi sudužusiomis.

„Va, ten tai žvaigždė...“, – prisiminęs darbą su aktoriumi Ericu Robertsu, garsiosios Julijos Roberts broliu, pasakojo Saulius Siparis. Prisižiūrėjęs, kaip elgiasi ši persona, lietuvis tikino supratęs, kad jis – tikrai ne žvaigždė ir jam taip elgtis niekada neteks. Nors visą laiką, kol bendravo su „Auksinės blykstės“ vedėjais, aktorius vis atsisukdavo į publiką su raginimu: „Jau dabar galite paploti“.
 

Auksinėje blykstėje“ Sauliui Sipariui teko ne tik apie sužvaigždėjimą pasakoti, bet su Vydu ir Saulėnu suvaidinti susišaudymo sceną ir efektingai numirt. Tai pamatysite jau šį penktadienį „Auksinėje blykstėje“, 19.10 val. per LNK.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius