Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Auksinės širdys“ – iš Ingos ir Rolando rankų

Šilčiausią metų renginį – LNK apdovanojimus „Auksinė širdis“ – ves aktorė Inga Jankauskaitė ir laidų vedėjas Rolandas Vilkončius. Iškilmingoje ceremonijoje bus pagerbti ir apdovanoti žmonės, kurie metai iš metų savanoriškai daro gerus darbus, nereikalaudami jokio atlygio.
Inga Jankauskaitė ir Rolandas Vilkončius
Inga Jankauskaitė ir Rolandas Vilkončius / LNK nuotr.

„Labai svarbu žinoti, kad yra žmonių, iš kurių gali mokytis. Mokytis ne amato, ne profesijos, o žmogiškumo. Sveikintina, kad tie žmonės žmogiškumą pasirinko kaip savo gyvenimo būdą. Dėl to lenkiu prieš juos galvą ir tyliai galvoju: Dieve, ir man leisk būti panašiai į juos“, - sako „Auksinės širdies“ ceremonijos vedėja Inga Jankauskaitė.

„Kai šie žmonės daro gerus darbus, jie nesitiki padėkos. Mūsų padėka bent jau pasakyti „ačiū“. Mes ne tik pasakysime, bet ir įteiksime simbolines „Auksines širdis“, - sako Rolandas Vilkončius. Rolandas kartu yra ir „Auksinių širdžių“ apdovanojimų komisijos narys.

Iš viso bus įteiktos aštuonios „Auksinės širdys“, apdovanojimus kuria žinomas juvelyras Audrius Bagočius. Didžioji auksinė širdis bus įteikta už viso gyvenimo darbus, „Auksinė širdelė“, „ Jaunoji auksinė širdis“, „Kilnioji auksinė širdis“ – skirtingų amžiaus grupių savanoriams, „Pasaulio auksinė širdis“ – tam, kuris rūpinasi ne tik savo šalies žmonėmis.

Laimėtojus „Auksinės širdies“ kategorijose išrinks ne tik komisija, bet ir televizijos žiūrovai bei interneto lankytojai.

„Auksinės širdys“ - Šv. Kūčių vakarą per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius