-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Auksinių svogūnų“ vedėjai reikalauja ikrų ir kokaino

Jau visiškai priartėjus balandžio 1-ajai „Auksinių svogūnų 2009“ organizatoriai susiduria su vis naujomis problemomis. O didžiausią galvos skausmą kelia renginio vedėjai. Justas Jankevičius, kuris visai neseniai „bučiavo“ Klaipėdos šaligatvius, reikalauja, kad į „Auksinius svogūnus 2009“ atvyktų su juo konfliktavęs klaipėdietis Vitalijus su gėlėmis ir ne trupesne nei 20 minučių atsiprašymo kalba.
„Auksinių svogūnų“ vedėjai Kristina Kazlauskaitė ir Vytautas Šapranauskas
„Auksinių svogūnų“ vedėjai / TV3 nuotr.
Temos: 3 Svogūnai TV Kokainas

Modestas Vaišnoras, išvakarėse perskaitęs „Red Hot Chilli Peppers“ vokalisto Anthony Kiedžio bei Radži biografijas ir susižavėjęs žvaigždžių gyvenimu, pareikalavo į savo persirengimo kambarį ikrų, šampano, kokaino ir Nijolės Pareigytės. Vytautas Šapranauskas, kuriam nepatiko jam paruoštas „Lituaniko“ lainerio kapitono, kuris skęs pirmas, vaidmuo, pareiškė, kad jis „Auksiniuose svogūnuose 2009“ būsiąs, tačiau visą laiką nepasakysiąs anei vieno žodžio.

Vienintelė Kristina Kazlauskaitė kol kas nerodo jokių kaprizų ir prisipažino, kad jai viskas patinka, o jeigu dar galės pasilikti visas renginiui pasiūtas sukneles bei bižuteriją, tai visai gerai.

„Jeigu taip eisis ir toliau, reiks iš viso apsieiti be jokių vedėjų. Bet ne bėda. Išdalyti svogūnus galiu ir pats“, – sako vienas iš organizatorių Marijonas Mikutavičius.

„Auksinių svogūnų 2009“ teikimo ceremonija bus transliuojama jau šį trečiadienį, balandžio 1 d., 19.15 val. per TV3. Į tiesioginės transliacijos renginį, vyksiantį „Forum Palace“, bilietų dar galima įsigyti bilietai.lt kasose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius