Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baiba Skurstenė ir Vadimas Suško palaikymo šokiuose tikisi iš stovyklos vaikų

„Jei atvirai – jau daugiau kaip mėnesį nešokom, – sako pirmojo „Kviečiu šokti“ sezono nugalėtojas Vadimas Šuško, ant LNK parketo šį sezoną pasirodysiantis su nuostabaus vokalo savininke Baiba Skurstene.
Baiba Skurstenė ir Vadimas Suško
Baiba Skurstenė ir Vadimas Suško / LNK nuotr.

„Kviečiu šokti“ dalyvius gąsdino kalbos, kad Vadimas su Baiba mėnesį ar du dirbs toje pačioje vaikų stovykloje ir turės unikalią galimybę nuolat repetuoti. Tačiau realybė kitokia: jie neturėjo laiko nė vienai repeticijai. Pirmąją ketina susiorganizuoti tik šiandien.

„Reikia susiimti, bet situacija nėra tragiška, nes Baiba labai gabi mokinė. Pamokai žingsnelį ir pagauna iš pirmo karto. Turime dar mėnesį“, – pasakoja Vadimas. Jiedu su Baiba dirba vaikų stovykloje Ignalinoje – Vadimas yra direktorius, o Baiba moko vaikus dainų, šokių ir kitų užsiėmimų.

Nors Vadimas ir pasitiki savimi bei Baiba, apie pirmąją vietą kalbėti nenori.

„Viskas priklausys nuo komisijos ir žiūrovų. Tinkuosi, kad bent stovyklos vaikai už mus balsuos. Per vasarą čia atostogauja devyni šimtai. Jei bent po kartą paskambins, bus neblogas rezultatas“, – juokėsi Vadimas Šuško.

LNK šokių projekte dėl geriausio šokėjo titulo kartu su pirmojo sezono nugalėtoju Vadimu Šuško ir Baiba Skurstene varžysis pačios spalvingiausios žvaigždės Lietuvoje: laidų vedėja Daiva Budrė, dainininkės Irena Starošaitė, Irūna ir Ineta Puzaraitės, Mia, orų pranešėja Karolina Liukaitytė, operos solisto Merūno žmona Erika Vitulskienė, aktoriai Eimutis Kvoščiauskas, Darius Petkevičius, Donatas Bakėjus, stilistas ir modelis Jonas Stankevičius, virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas, verslininkas, lėktuvo pilotas Romualdas Kumpys ir Mios mylimasis Radvilas Bubelis.

Naują TV sezoną LNK pradės rugpjūčio 29-ąją startuosiančia grandiozine „Didžiąja LNK savaite“ – specialių šešių renginių maratonu. Junkis ir tu!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius