-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Balandžio pradžioje startuos naujas TV3 muzikinis šou – „Šeimų dainos“!

Kovo 27 dieną TV3 projekto „Chorų karai“ žiūrovai išrinks dainingiausią miestą. Iškart po grandiozinio šou finalo šeštadienio vakarais muzikos gerbėjai neliks be dainų, spalvingų pasirodymų ir visus užvaldančio azarto. Šį kartą scenoje rungsis šeimos ir giminės.
TV3 logotipas
TV3 logotipas
Temos: 1 TV3

„Lietuva ne tik dainų, bet ir giminių kraštas, todėl mums kilo idėja suburti muzikai neabejingas šeimas. Apie tai pradėjome galvoti dar tada, kai rinkome dalyvius „Chorų karams“, nes šio muzikinio šou atrankose  panoro dalyvauti ne vienas ir ne du tos pačios šeimos atstovai. Vieno choristo žmona, kuri nepateko į vilniečių komandą, kiekvieną laidą ateina palaikyti savo vyro ir jo choro. Kai šalia mylimi ir artimi žmonės, įveikti net didžiausias kliūtis yra daug lengviau“, – sako naujojo balandžio mėnesį prasidėsiančio TV3 projekto „Šeimų dainos“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Naujame šou šeimų komandos gaus muzikines temas, pagal kurias turės pasiruošti kiekvienam pasirodymui. Jų artistiškumą, muzikalumą ir originalumą vertins profesionali komisija ir laidos žiūrovai. Susumavus teisėjų ir laidos gerbėjų balsus, mažiausiai palaikymo sulaukusi šeimyninė komanda atsisveikins su projektu. Į grandiozinę šeimų muzikinę kovą komandas lydės žymiausi šalies atlikėjai.

„Šeimų dainų“ kūrėjai laukia norinčiųjų pasiryžti linksmiausiam gyvenimo nuotykiui ir kartu su artimaisiais dainuoti ne tik kaimynams, bet ir visai Lietuvai. Tėčiai, mamos, dėdės, tetos, vaikai ir anūkai, pusseserės ir pusbroliai – skubėkite suburti darnią komandą ir registruokitės į naujojo šou atrankas. Anketas rasite interneto tinklalapyje www.tv3.lt.

„Jei mėgstate dainuoti, grojate muzikos intrumentais, nebijote televizijos kamerų, nuotaikingos kritikos ir gerbėjų gausos, kviečiame nufotografuoti suburtą šeimyninę komandą, užpildyti anketą ir dalyvauti atrankoje. Anketų lauksime iki kovo 15 dienos“, – daininguosius kviečia suskubti „Šeimų dainų“ kūrėjai.

Naujas, muzikinis, azartiškas, nuotaikingas šeimyninis šou „Šeimų dainos“ – jau greitai per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius