-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Balsuokite: kuris šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ dalyvis vertas sėsti ant karštosios kėdės?

Vis labiau įsibėgėjant TV3 realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“, įtampa ir konkurencija tarp dalyvių auga. Antrą savaitę iš eilės pralaimėjimą patyrusi „velnių“ komanda vėl buvo pasiųsta į pliusų – minusų vakarą ir šį, sekmadienio, vakarą dar vienas dalyvis paliks projektą.
Renaldas Kundrotas
Renaldas Kundrotas / Imanto Boiko nuotr.

Jau pirmoje realybės šou laidoje nuogai išsirengęs, o šią savaitę daugiausiai pliusų gavęs ir lyderiu tapęs paprastas kaimo vaikis Renaldas atskleidė visas kortas ir prisipažino trokštantis laimėti šį projektą.

Kitų realybės šou dalyvių už paprastumą ir nuoširdumą pamiltas 22-ejų profesionalus statybininkas iš Lazdijų rajono Renaldas tikino kol kas projekte nejaučiantis didelės konkurencijos, tačiau vaikinas neslėpė vis labiau augančio noro nugalėti.

„Noras nugalėti, žinoma, yra visą laiką. Kiek laiko tu bebūsi, tiek tas noras ir bus. Kol kas dar žaidžiame komandose, todėl dabar svarbu žaisti už komandą, svarbu, kad ji laimėtų. Manau, kad vėliau žaidime pradėsime žaisti kiekvienas už save. Noras nugalėti yra visą laiką. Iš pradžių aš tiesiog norėjau papulti į šį projektą, o dabar noriu – nugalėti. Viskas įmanoma, jei tik labai nori. Kai labai nori ir žolė pro asfaltą išsikala“, – savo minčių neslėpė Renaldas.

Gimtinėje apdailą iš akmenų kuriantis vaikinas išsidavė su kuo pats tikrai nenorėtų susikauti projekto išlikimo kovose. „Manau, kad stipriausi šiame žaidime yra Julius ir Žygis, o toliau visi kiti eina lygiai. Su Juliumi ir Žygiu tikrai nenorėčiau susikauti išlikimo kovoje“, - atvirai kalbėjo projekto dalyvis.

Šį, sekmadienio, vakarą trečioje tiesioginėje išlikimo kovoje, Renaldui teks nuspręsti, kuris jo komandos narys sės ant karštosios kėdės ir kovos dėl vietos realybės šou. Savaitės lyderiu vaikinas tapo po to, kai „juodoji pragaro velnių“ komandą jau antrą savaitę iš eilės surinko mažiau apyvartos ir buvo pasiųsta į pliusų – minusų vakarą. Ant pirmosios kėdės po pliusų – minusų vakaro jau sėdi profesionalus barmenas Aurimas.

„Nors ne iš daug ko yra rinktis, tačiau vis tiek sunku apsispręsti. Reikia pagalvoti ir kol kas dar tikrai nesu apsisprendęs. Gali būti, kad tik paskutinę minutę tiesioginėje transliacijoje nuspręsiu, kas užims antrąją kėdę“, - atvirai sakė Renaldas.

Ant karštosios kėdės šį vakarą Renaldas gali pasodinti vieną iš savo komandos narių – Ernestą arba Žygį, mat projekto naujokė Vilma šią savaitę turi neliečiamybę. Dalyvaukite apklausoje ir balsuokite, kas turi užimti antrąją karštąją kėdę.

Imanto Boiko nuotr./Žygimantas Petkus
Imanto Boiko nuotr./Žygimantas Petkus

Žygis – 22-ejų gražuoliukas iš Kauno, kuriam pasitikėjimo savimi tikrai netrūksta. Vienu iš projekto lyderiu laikomas, save savimyla vadinantis Žygis projekte surezgė pirmąjį sąmokslą ir iš žaidimo pašalino Aistę.

Ernesta – vyriausia realybės šou dalyvė. 36-erių vieniša trijų vaikų mama jau išbandė karštąją kėdę. Praėjusį sekmadienį vykusioje išlikimo kovoje ji didžiule balsų persvara sutriuškino Aistę ir liko projekte.

Imanto Boiko nuotr./Ernesta Čaplikienė
Imanto Boiko nuotr./Ernesta Čaplikienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius