-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baracko Obamos inauguracijos ceremonija – tiesiogiai per MTV Lietuva

Per pasaulinius MTV kanalus bus tiesiogiai transliuojama JAV prezidento Baracko Obamoas inauguracijos ceremonija. MTV Lietuva naktį iš antradienio, sausio 20 d., į trečiadienį, sausio 21 d., 05:00 val. ryto, savo žiūrovams tiesiogiai transliuos visą renginį.
MTV
MTV / Justo Grigaravičiaus/15min.lt nuotr.

Kaip rašoma pranešime spaudai, ši gyva transliacija yra beprecedentis įvykis ne tik Lietuvos MTV kanalui, bet ir visiems likusiems pasaulio MTV kanalams, kurie gavo išskirtines teises pirmieji ir tiesiogiai rodyti „Be The Change: Live From The Inaugural“ naujojo JAV prezidento Baracko Obamos priesaiką ir inauguracijos ceremoniją.

Renginio metu naująjį JAV vadovą pasveikins ne tik politikai, mokslininkai, bet ir atlikėjai Kanye West, Kid Rock, „Fall Out Boy“, „Grammy“ apdovanojimų nugalėtojai Usher, Rosario Dawson ir aktorius Tobey Maguire.

MTV ir „ServiceNation“ inicijavo akciją „Be The Change“, kurios metu skatino JAV jaunimą balsuoti prezidento rinkimuose. Akcijoje dalyvavo viso pasaulio įžymybės, o 2008 metų prezidento rinkimuose dalyvavusių jaunų rinkėjų skaičius buvo didesnis nei bet kada prieš tai. Pažymint šį svarų jaunimo indėlį renkant naująjį JAV prezidentą, prie iškilmingos ceremonijos „Be The Change: Live From The Inaugural“ prisijungia JAV ir viso pasaulio jaunimas, muzikos ir kino žvaigždės.

Inauguracijos ceremonija „Be The Change: Live From The Inaugural“ MTV bus gyvai transliuojama 162 šalyse, tarp kurių ir Lietuvoje, Latvijoje bei Estijoje, 33 kalbomis ir daugiau nei 1,5 milijardo jaunų žmonių galės išvysti prezidento priesaiką, gyvus vaizdus iš Niujorko „Times“ aikštės, reportažus, interviu bei Kanye West, Kid Rock, Fall Out Boy pasirodymus.

Nespėjusieji pamatyti inauguracijos ceremonijos, galės žiūrėti viso renginio kartojimą: šeštadienį, sausio 24 d., 18:00 val., bei sekmadienį sausio 25 d., 15:00 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius