Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Barauskaitė: moters erogeninis centras – smegenyse, ne tarpkojyje

Šį ketvirtadienį LNK laida „Kaip gyveni“ žiūrovus kviečia į išskirtinai malonią kelionę. Laidos žurnalistai aplankys penkias garsias ir žavias Lietuvos moteris.
U.Barauskaitė
U.Barauskaitė / Andriaus Matvejenkos nuotr.
Temos: 2 Smegenys Moteris

Ką reikėtų žinoti, skiriantis su vyrais?... Visos penkios mažiausiai kartą, kai kurios ir daugiau, buvo ištekėjusios. Visos išsiskyrusios. Visos pasakos apie savo gyvenimą su buvusiais vyrais. Visos atviraus, kokį vyrą norėtų sutikti. Visam gyvenimui ar tik... vienam vakarui.

„Su naujai sutiktu vyriškiu tą patį vakarą negalėčiau atsidurti vienoje lovoje,“ – sakys dainininkė Mia.

„Yra labai teisinga vyrą, su kuriuo norėtum būti, lyginti su siena, už kurios tau saugu ir gera“, – pasakos kita scenos ir ekrano žvaigždė Rūta Ščiogolevaitė.

„Seksas nėra blogai... Svarbu, kad būtų saugus“, – dalinsis išsiskyrusios moters patirtimi verslininkė ir „Žvaigždžių duetų“ dalyvė Daura Zenkevičiūtė.

„Vyrai vyriški yra tiek, kiek mes jiems leidžiame“, – pripažins kita žavi pašnekovė „Lietuvos ryto“ žurnalistė ir rašytoja Laima Lavaste.

„Nesvarbu, ar į lovą, ar į kino teatrą... Vyras pirmiausiai turi glamonėti mano protą. Kitoks man neįdomus. Pagrindinis moters erogeninis centras yra jos smegenyse, o ne, kaip daugelis tos lyties atstovų mano, tarpkojyje... – taip mano dviejų skandalingų knygų autorė – rašytoja ir radijo laidų vedėja Ugnė Barauskaitė. – Natūrali, laukinė, neturinti dirbtinių papų, kraujuojanti, kai tam natūraliai ateina skirtas laikas.“

Trisdešimt penkios minutės šokiruojančių atsivėrimų.

Po pokalbio Mia pati nustebs: „Ir aš visa tai papasakojau...“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius