Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klastotėmis prekiavęs Marius Gelažnikas – šantažuojamas?

Kaip jau skelbta, pareigūnams pateikus išvadas, kad beveik visos ekspertizei paimtos verslininko Mariaus Gelažniko prabangios prekės yra ne kas kita, o klastotės, jam teks stoti ne tik prieš įsiutusias elito damas, bet ir prieš teismą.
Marius Gelažnikas šantažuojamas?
Marius Gelažnikas šantažuojamas? / TV3 nuotr.

Į TV3 pramoginės informacinės laidos „Be komentarų“ komandos rankas papuolė slapta nufilmuota vaizdo medžiaga iš vakarėlių liūtu tituluojamo M.Gelažniko parduotuvės.

„Viskas vyksta dėl to, kad parduotuvės patalpos yra prestižinėje vietoje. Jau ne vienerius metus mane šantažuoja, kad  jas parduočiau ar bent jau išnuomočiau, kitaip – grasina, kad vis tiek suras kaip padaryti, kad daugiau nebedirbčiau“, – guodėsi pigių klastočių prekyba kaltinamas M. Gelažnikas.

Kas, pasak verslininko, nori su juo susidoroti? Ir kodėl M.Gelažnikas aiškina, kad policijos pareigūnai savo darbą atlieka atmestinai?

Išskirtinis reportažas su neįkainojamais kadrais iš verslininko parduotuvės, interviu su pardavėjais ir paties M.Gelažniko reakcija į skandalą – TV3 žiūrovų laukia jau šį vakarą, rugpjūčio 9–ąją, 21.00 val.

Šį vakarą dar daugiau pikantiškų aktualijų – iš skandalingiausių žinių vedėjų Džiugo Siaurusaičio ir Sandros Daukšaitės lūpų: ekscentriškoji dainininko Radži gerbėja Raisa Šarkienė į teismą dėl įžeidimų ir šmeižto padavė interneto komentatorius, o dainininku save vadinantis Eugenijus Ostapenka Klaipėdos merui skundžiasi, kad jo ir vėl niekas nepakvietė pasirodyti Jūros šventėje. Visą tiesą aiškinsis specialieji „Be komentarų“ korespondentai.

Taip pat laidoje – pirmoji trijų dalių serialo apie Lietuvos mafijos veteranų vilas, apgaubtas paslapčių ir legendų, serija. Šį antradienio vakarą žiūrovų dėmesiui – šiurpą kelianti Henriko Daktaro vila.

TV3 televizijos „virtuvės“ rubrika: šviežios Jurgitos Jurkutės ir Renatos Šakalytės emocijos, vos tik nusileidus lėktuvui iš Kambodžos. Iš savaitę trukusios misijos, kurios tikslas – padėti skurdo kamuojamos Kambodžos moterims ir vaikams, garsios moterys grįžo be dainininko ir laidų vedėjo Marijono Mikutavičiaus. Kur dingo Lietuvos svajonių jaunikis?

„Be komentarų“ naujienos – pirmadieniais–ketvirtadieniais 21.00 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius