Bilas atsakys, kodėl kumpiai būna skirtingų spalvų

Šį šeštadienį Lietuvos ryto TV laida „Skonio reikalas“ kviečia pamiršti darganą ir niūrią lietuvišką žiemą ir siūlo nukeliauti į visuomet džiaugsmingai nusiteikusią Europos sostinę, Ispanijos deimantu vadinamą Madridą.
Bilas
Bilas / „Lietuvos ryto TV“ nuotr.

Šįkart kulinarijos laida ir jos vedėjas Bilas svečiuosis niekada nemiegančiame mieste, grožėsis karališka architektūra, kvies apsipirkti sendaikčių turguje ir, žinoma, gamins labai skanius pietus. Kulinarinės tradicijos čia puoselėjamos nuo senovės Iberijos laikų, o kiekvienas laikmetis į patiekalų gausų Madrido virtuvės katilą įbėrė vis kitokių prieskonių.

Keliaudami po Madridą ragausime česnakų sriubos ir marinuotos lašišos. Bilas žada atskleisti paslaptį ir visiems paaiškinti, kodėl kiaulienos kumpiai būna skirtingų spalvų.

Laidos vedėjas, pasigalandęs peilius, ruošiasi pagaminti ispaniškus patiekalus pagal paties patobulintus receptus: bulvių tartą, Rukolos salotas ir ančiuvius su kiaušiniais.

Laida „Skonio reikalas“ kviečia ne tik skaniai pavalgyti, bet ir po pasaulį pasižvalgyti. Į kelionę po Madridą leisimės šeštadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius