Šįkart kulinarijos laida ir jos vedėjas Bilas svečiuosis niekada nemiegančiame mieste, grožėsis karališka architektūra, kvies apsipirkti sendaikčių turguje ir, žinoma, gamins labai skanius pietus. Kulinarinės tradicijos čia puoselėjamos nuo senovės Iberijos laikų, o kiekvienas laikmetis į patiekalų gausų Madrido virtuvės katilą įbėrė vis kitokių prieskonių.
Keliaudami po Madridą ragausime česnakų sriubos ir marinuotos lašišos. Bilas žada atskleisti paslaptį ir visiems paaiškinti, kodėl kiaulienos kumpiai būna skirtingų spalvų.
Laidos vedėjas, pasigalandęs peilius, ruošiasi pagaminti ispaniškus patiekalus pagal paties patobulintus receptus: bulvių tartą, Rukolos salotas ir ančiuvius su kiaušiniais.
Laida „Skonio reikalas“ kviečia ne tik skaniai pavalgyti, bet ir po pasaulį pasižvalgyti. Į kelionę po Madridą leisimės šeštadienį.