Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Birželio 3 dieną per TV3 startuoja naujas detektyvas „Kastlas“

Ateinantį ketvirtadienį TV3 veiksmo serialą „Spec. būrys“ pakeis naujo detektyvo „Kastlas“ istorijos. 22.00 val. prasidėsiančiame seriale pagrindinį Ričardo Kastlo vaidmenį atlieka Nathanas Fillionas, filmų gerbėjams pažįstamas iš „Gelbstint eilinį Rajaną“ istorijos, „Drakulos“, serialo „Bafi – vampyrų žudikė“, „Dingę“, „Nusivylusios namų šeimininkės“ ir kitų daugiaserijinių ir kino filmų.
Serialas „Kastlas“
Serialas „Kastlas“ / TV3 nuotr.

Ričardas Kastlas – šlove besimėgaujantis detektyvų rašytojas, kurio gyvenimas netikėtai pasikeičia, kai jo knygose aprašyti išgalvoti įvykiai virsta tikrove. Detektyvinių istorijų autorių Niujorko policijos departamentas pakviečia kartu spręsti bylą, kurioje nusikaltimas įvykdomas tiksliai taip, kaip aprašoma jo populiarios knygos puslapiuose. Narplioti Kastlui jau pažįstamas bylas padeda žavi pareigūnė Keitė Beket. Knygų autoriui ji ne tik žavi kolegė, o ir būsimų jo knygų herojė. Kartu su ja tyrinėdamas detektyvines bylas R. Kastlas nusprendžia parašyti knygą. Iš pradžių Keitė į naująjį kolegą žiūri įtariai, bet vėliau supranta, kad jo asistavimas tikrai gali padėti išsiaiškinti tiesą. Naujame TV3 seriale netrūks intrigos, dramos ir romantikos.

Su Ričardo Kastlo gudrybėmis kovoja ne tik Keitė, bet ir pats aktorius N. Fillionas.

„Aš nesistengiu šiuo vaidmeniu kam nors įtikti. Tai tikri spąstai, į kuriuos jau buvau pakliuvęs anksčiau, – bandyti visiems patikti. To visai nereikia daryti. Kai aš pats būnu kitoje pusėje televizoriaus ekrano ir matau besistengiančius įtikti kitiems, visiškai tuo nesižaviu. Ir sau taikau tokią taisyklę – nesielk taip, lyg žmonės tave stebėtų. Tiesiog įsijauti į charakterį ir tai išeina savaime. Būti nemėgstamu, būti asmenybe – tai iššūkis“, – apie vaidmenį „Kastle“ pasakoja Nathanas.

Naujojo serialo autoriai, sulaukę gausaus būrio gerbėjų, jau planuoja Amerikoje ne tik paleisti trečią „Kastlo“ sezoną, bet ir išleisti antrą detektyvinę knygą. Pirmoji novelė buvo išleista 2009-ųjų rugsėjį. Šios specialios serialo knygos „Karščio banga“ autorius ir yra pagrindinis istorijos herojus Ričardas Kastlas. „ABC“ televizijos sugalvotas rinkodaros triukas pasiteisino – serialo knyga iškart pateko į „New York Times“ bestselerių sąrašą – užėmė 26 vietą. Po keturių savaičių jos populiarumas pakilo net iki 6 vietos.

Antrąją detektyvinių istorijų knygą „Nuogas karštis“ su išgalvotu autoriaus Ričardo Kastlo parašu planuojama išleisti šių metų rudenį. Jos pirmąsias ištraukas originalo kalba galima rasti oficialiame serialo „Kastlas“ puslapyje.

Intriguojantis detektyvinis serialas „Kastlas“ su romantikos ir dramos prieskoniu – nuo birželio 3 dienos ketvirtadieniais 22.00 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius