Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Būrėja draudžia Butkutei ir Cicinui tuoktis

Pirmąją Kalėdų dieną „Super L.T.“ laidoje būrėja Vaiva scenos žvaigždes įspės apie artėjančias negandas meilėje.
Džordana Butkutė su mylimuoju Elegijumi
Džordana Butkutė su mylimuoju Elegijumi / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Viena garsiausių Lietuvos burtininkių Vaiva Budraitytė jau ne kartą „Super L.T.“ žiūrovams įrodė, kad jos kortos nemeluoja. Išpranašavusi Arūno Valinsko nuvertimą iš Seimo pirmininko pareigų ir įvardinusi būsimą šalies prezidentę Dalią Grybauskaitę, būrėja pažėrė naujų intriguojančių pranašysčių.

Aiškindamasi, kaip pasisuks dabar aktyviai koncertuojančios Džordanos Butkutės gyvenimas, Vaiva įspėja, jog dainininkei jokiu būdu negalima tuoktis su nauju širdies draugu. Maža to, popscenos dievaitei patariama Elegijų akylai stebėti. Anot Budraitytės, iškelti vestuves nesiseks ir estrados princu tituluojamam Ryčiui Cicinui. Kas šiems dainininkams kiša koją, „Super L.T.“ žiūrovai sužinos jau šį penktadienį.

Beje, būrėja žada, jog kitais metais kils didžiulis skandalas dėl Kauno dainininkės Erikos Lisauskienės. „Policininkai saugokitės. Jums – šakės!“, – įspėja Vaiva, kuri kortomis aiškinosi, ar „Pūko“ žvaigždė nemeluoja pareiškusi, jog po „apsilankymo“ policijos komisariate laukiasi.

„Super L.T.“, nuvykusi į Džordanos Butkutės gimtąjį kraštą, aiškinosi, ar dainininkė susitaikė su mama ir kaip jos šeima reaguoja į naują atlikėjos širdies draugą Elegijų.

Džordžos gimtuosiuose Šakiuose laukė tikras egzaminas. Buvę kaimynai, mokytojai ir kiti žemiečiai praėjusią savaitę sulėkė į jos koncertą pasižiūrėti, įvertinti, kaip įžymybė pagražėjo, pasikeitė ir ar tikrai nebevartoja alkoholio. Dainininkei teko atlaikyti ne tik įtarius žiūrovų žvilgsnius. Koncerte susirinko ir atlikėjos šeima, kuri neslėpė, kad džiaugtis Džordanos gyvenimo pokyčiais neskuba. „Super L.T.“ žiūrovai išgirs, kas neramina giminaičius ir kaip Elegijų vertina prieš dukros alkoholizmą kovojusi mama.

Tiesa, laidos žurnalistai dainininkei paruošė staigmeną, kuri Džordaną labai nustebino.

„Super L.T.“ su Violeta Repčenkaite ir Jogaila Morkūnu – pirmąją Kalėdų dieną, šį penktadienį, 19,10 val., per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius