-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs pedagogas Vitalijus Cololo sutiktų dirbti mokytoju už 6 tūkst. litų (video)

Šį penktadienį „Auksinėje blykstėje“ spindės Lietuvos įžymybės, kadaise nusprendusios eiti pedagogo keliu. Muzikinėje pokalbių laidoje svečiuosis garsenybės, kurios mokytojo duoną iškeitė į daug skalsesnę ir saldesnę, tačiau nestokoja prisiminimų apie nelengvą patirtį mokykloje.
Laidos „Valanda su Rūta“ filmavimas
Vitalijus Cololo / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

LNK pranešime spaudai skelbiama, kad humoro laidų pažiba Vitalijus Cololo „Auksinės blykstės“ studijoje tvirtino, jog sutiktų grįžti mokytojauti, jei kas jam mokėtų šešių tūkstančių atlyginimą į rankas. Vyriškis tikino buvęs puikus pedagogas, kuris bendraudavo su kiekvienu vaiku asmeniškai, suvokdamas, kaip svarbu perprasti mokinių psichologiją. Pusiau graikas, pusiau žemaitis neslėpė, kad stojo į Pedagoginį universitetą ne iš pašaukimo mokyti kitus, o dėl to, kad ten mokosi daug merginų. Tamsių bruožų simpatiškam jaunuoliui dailiosios lyties atstovių dėmesio ten tikrai netrūko. Jis ir žmoną tarp būsimųjų pedagogių susirado.

Apie pasirinkusius tokį kelią „Auksinės blykstės“ studijoje Vitalijus kalbėjo gan griežtai. Jo įsitikinimu, mažoji dalis studijuojančių tikrai trokšta iš to duoną valgyti ir yra tam sutverti. „Trisdešimt procentų ten yra gėjų, trisdešimt procentų piktų ir kompleksuotų asmenų, o likusieji – normalūs arba atėję tik įgyti aukštojo išsilavinimo“, – labai rimtai kalbėjo linksmuolis iš TV ekranų.  

„Žiūrėkit, atrodo kaip pingvinukas Lolo. Ir įsivaizduokite, aš atsistojęs kaip tik tuo metu prisistatau: aš esu Vitalijus Cololo“, – apie komiškas akimirkas, kurių mokytojaujant netrūko, pasakojo humoro laidų vedėjas.

Nė vienas, buvęs „Auksinės blykstės“ filmavime, neabejojo, kad  kadaise pradinukus tikrai turėjo nustebinti jų naujasis mokytojas, atėjęs į pirmą pamoką pasipuošęs smokingu. „Kažkuris iš vaikų tada klasėje sušnabždėjo: „Žiūrėkit, atrodo kaip pingvinukas Lolo. Ir įsivaizduokite, aš atsistojęs kaip tik tuo metu prisistatau:  aš esu Vitalijus Cololo“, – apie komiškas akimirkas, kurių mokytojaujant netrūko, pasakojo humoro laidų vedėjas.       

Vitalijus ne tik mokytojaudamas šmaikštavo ir linksmino vaikus, bet dar būdamas studentas patvindė bendrabutį, o jo, gulinčio kambary su mergina lovoje, niekas negalėjo apkaltinti. 

Kadangi „Auksinėje blykstėje“ buvo kalbama ne tik apie žvaigždes, ragavusias mokytojo darbo, bet ir apie garsenybes, kurių charakteris formavosi mokykloje ir jau ten jie pasižymėjo, V.Cololo, žinoma, turėjo ką papasakoti.

Ryškiausia išdaiga, iš kurios vėl išbrido sausas, tuomet mokytojams įvarė nemažai siaubo. Būsimas laidų vedėjas iš kariškių buvo gavęs dūminę šaškę. Tik buvo viena bėda – neturėjo jis degtukų. Kadangi klasės draugas greitai jų rado, netrukus kabinete ir iš jo ėmė veržtis tiršti dūmai. Pedagogai sukėlė tikrą triukšmą, kol suprato, iš kur tas oro pavojus. Įtariamieji buvo išaiškinti ir išrikiuoti. Tik Vitalijus jau tada buvęs gudrus, nes mokytojo klausiamas, kas atsinešė degtukus, nemelavo, parodė tiesiai į klasės draugą, kuris ginčytis negalėjo. Išdaigininko laimei, niekas nesidomėjo, kaip ši karinė gėrybė atsidūrė mokykloje. „Auksinės blykstės“ studijoje Vitalijus dievagojosi, kad nemelavo mokytojams, juos labai gerbė.

O čia galite pasižiūrėti, kaip sekėsi pusiau graikui Vitalijui Cololo šokti, kaip jis sakė,  nekaltų bernelių šokį sirtakį. 

VIDEO: Cololo sirtakis.mpg

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius